Ντορέττα Παπαδημητρίου: Λιώνει για την ανιψιά της και οι νέες φώτο το μαρτυρούν

Η θεία παίζει επίσης ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην ανατροφή ζωή των ανιψιών της. Μία τέτοια θεία είναι και η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Λιώνει για την ανιψιά της και οι νέες φώτο το μαρτυρούν

Εδώ και λίγους μήνες η μικρή ανιψιά της Ντορέττας Παπαδημητρίου την έχει ξεμυαλίσει. Αν κάποτε είχε χάσει το μυαλό της με τους γιους της και όταν εκείνοι ήταν μωρά, τώρα ζει από την αρχή τα ίδια συναισθήματα με το παιδί της αδερφής της.

Οι αναρτήσεις με την μικρούλα όλο και πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα και εμείς δεν γίνεται να μην της αναδημοσιεύσουμε. Βλέπετε πιστεύουμε ότι όπως η γιαγιά ή ο παππούς, έτσι και οι θείες παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή των παιδιών.

Γιατί μπορεί τα παιδιά να έχουν τους γονείς τους να τα μεγαλώνουν και να τους διδάσκουν τις αξίες της ζωής, αλλά μια θεία αναλαμβάνει πρακτικά το ρόλο της δεύτερης μαμάς. Πόσο μάλλον αν οι σχέσεις της μαμάς με την αδερφή ή τις αδερφές της είναι άψογες! Μια θεία -κακά τα ψέματα- είναι πάντα εκεί όταν την χρειάζονται τα ανίψια της!

Η σχέση τους είναι πράγματι στενή. Όταν για παράδειγμα η μαμά είναι κουρασμένη, η θεία είναι πάντα έτοιμη να περάσει χρόνο με το μικρό αγαπημένο της ανιψάκι και αυτό το δείχνει μέσα από τις πράξεις της και η ηθοποιός.

Πρόσφατα δημοσίευσε δύο απίθανες και τρυφερές ασπρόμαυρες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ξετρελαθήκαμε. Όσο για το σχόλιο που τις συνόδευε; "Η λιακάδα σε μια βροχερή μέρα!".

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω μαζί με μερικές ακόμη φωτογραφίες της ηθοποιού με την μπέμπα ανιψιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved