Μαρία Κορινθίου: Είχε γενέθλια και η κόρη της, της έφτιαξε την πιο όμορφη τούρτα

Μια εντυπωσιακή τούρτα έφτιαξε η Ισμήνη Αϊβάζη για τα γενέθλια της Μαρίας Κορινθίου

Μαρία Κορινθίου: Είχε γενέθλια και η κόρη της, της έφτιαξε την πιο όμορφη τούρτα

Τα 42α γενέθλιά της γιόρτασε χθες η Μαρία Κορινθίου. Με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή περίσταση ο Γιάννης Αϊβάζης έκανε μία τρυφερή ανάρτηση για να ευχηθεί με τον δικό του τρόπο στην σύζυγό του.

"Σήμερα το μωρό μου @mariakorinthiou μεγαλώνει!!! Μόνο ευτυχία και περηφάνια για σένα μωρο μου!!! Όσα χρόνια και αν περάσουν πάντα στα μάτια μου το χαμόγελο σου, η καλοσύνη σου και ο απλόχερος όμορφος χαρακτήρας σου!!! Σ αγαπώ με όλη την δύναμη της ψυχής μου !! Σε λατρεύω #birthday girl #mymuse" έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε, ενώ η φωτογραφία που επέλεξε είναι τραβηγμένη αρκετά χρόνια πριν. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το ζευγάρι μετρά πάνω από έντεκα χρόνια γάμου και ακόμα περισσότερα σχέσης.

maria korinthiou genethlia tourta 1

Η Μαρία Κορινθίου γιόρτασε τα γένθλιά της στο σπίτι με αγαπημένα της πρόσωπα και έσβησε δύο τούρτες. Τη μία, μάλιστα, έφτιαξε με τα χεράκια της η 13χρονη κόρη της, Ισμήνη.

Η τούρτα ήταν ψηλή με λευκή επικάλυψη, λευκά, κόκκινα και ροζ βρώσιμα διακοσμητικά, φράουλες και μικρά μπισκότα. Από εμφάνιση σίγουρα είναι άκρως εντυπωσιακή και είμαστε σίγουροι ότι το ίδιο είναι και στη γεύση.

maria korinthiou genethlia tourta 5

Η Μαρία Κορινθίου έκανε share πολλά από τα ευχετήρια stories που έκαναν φίλοι και συναδελφοί της. Ένα ακόμα story που έκανε share ήταν αυτό της κόρη της, η οποία την απαθανάτισε μαζί με την τούρτα της.

Δείτε τις φώτο στην gallery που ακολουθεί μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της εορτάζουσας με την κόρη της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved