Σία Κοσιώνη: Ο γιος της κάνει ποδήλατο στην όμορφη Πλάκα (εικόνες)

Δείτε τη φωτογραφία και το σχόλιο της γνωστής δημοσιογράφου.

Σία Κοσιώνη: Ο γιος της κάνει ποδήλατο στην όμορφη Πλάκα (εικόνες)

Ακόμα μια όμορφη στιγμή με τον μοναχογιό της, μοιράστηκε με τους ακολούθους της, η Σία Κοσιώνη.

Είναι από ακόμα μία βόλτα που απόλαυσε με τον γιο της στην χριστουγεννιάτικη Αθήνα. Αυτή τη φορά, απαθανάτισε τον μικρό Δήμο να κάνει ποδήλατο, φορώντας το προστατευτικό του κράνος, σε πλατεία της Πλάκας. Μάλιστα διακρίνεται κι ένας μεγάλος φουσκωτός Άγιος Βασίλης.


https://www.instagram.com/p/CX8jQgso39s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Χορταίνεται ο Αι Βασιλης; Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία, αγάπη, δημιουργία και κατανόηση! #santa #santaclaus #balloon #mylove #myboy #myson #christmas #biking #athens #plaka #greece», έγραψε η Σία Κοσιώνη, στέλνοντας τις δικές της ευχές για τις γιορτές.

Στιγμές με τον Δήμο

Η δημοσιογράφος παρά το απαιτητικό πρόγραμμά της, δεν παραλείπει να αφιερώνει τον απαιτούμενο χρόνο στον γιο της. Συχνά πυκνά μάλιστα, πηγαίνει βόλτες μαζί του κυρίως στο κέντρο της πόλης και επισκέπτονται μουσεία, θέλοντας να του δώσει όσα περισσότερα ερεθίσματα μπορεί.

Και φυσικά αποφεύγει τις πολλές και συχνές αναρτήσεις, επιδιώκοντας να υπάρχει μια ισορροπία.

Από τις πρόσφατες φωτογραφίες του μικρού Δήμου ξεχωρίζει επίσης και αυτή από το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα, όπου φαίνεται να «υποδεικνύει» στον μπαμπά του και Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, που να κρεμάσει τη μπάλα. "Εκεί μπαμπάάάάάά!!! #christmastree #smellslikechristmas #helpingdaddy #syntagmasquare #athens #greece", σχολίασε η περήφανη μαμά.


https://www.instagram.com/p/CWivU8AorVa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε κι άλλες όμορφες στιγμές του μικρού Δήμου στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved