Σία Κοσιώνη: Δε φαντάζεστε τι βρήκε ο γιος της και ενθουσιάστηκε

Η μαμά του απαθανάτισε τη στιγμή που το κρατά στο χέρι του.

Σία Κοσιώνη: Δε φαντάζεστε τι βρήκε ο γιος της και ενθουσιάστηκε

Μετά από ένα όμορφο καλοκαίρι όπου είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί, η Σία Κοσιώνη, επέστρεψε στα καθήκοντά της.

Για 15η χρονιά συνεχίζει να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και όπως σχολίασε η ίδια, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πότε πέρασαν τόσα χρόνια.

«Αυτό που ξέρω είναι ότι κάθε χρόνο τέτοια μέρα νιώθω ακριβώς το ίδιο. Μία τεράστια λαχτάρα να ξαναπιάσω το νήμα και χαρά αυθεντική που κάνω μία δουλειά που αγαπώ τόσο πολύ. Ραντεβού λοιπόν απόψε και κάθε βράδυ στις 19.50 στον ΣΚΑΪ. Καλή σεζον να έχουμε με καλύτερες ειδήσεις για όλους!», είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι οικογενειακές διακοπές

Κατά τη διάρκεια των διακοπών της μοιράστηκε ορισμένα στιγμιότυπα με τον γιο της, Δήμο. Η πιο πρόσφατη ήταν αυτή από τη Άνδρο που τον κρατά στην αγκαλιά της ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο.


https://www.instagram.com/p/CEceticpZGy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Μια μεγάλη αγκαλιά, μάτια χαμένα στο γαλάζιο και μια βαθιά αναπνοή. Αντί για αντίο. #andros #cyclades #greekislands #endofvacation #sunset #greece #lovemycountry», είχε σχολιάσει στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η γνωστή δημοσιογράφος προσπαθεί να έχει μέτρο με τις αναρτήσεις που αφορούν στον γιο της. Κι ακόμα όταν ανεβάζει φωτογραφίες του, σπάνια διακρίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου του .

Αυτή τη φορά η Σία Κοσιώνη μας έδειξε τι βρήκε ο γιος της και πραγματικά ενθουσιάστηκε. Άλλωστε δεν είναι κάτι που τα παιδιά μπορούν να βρουν και να δουν κάθε μέρα. Τι ήταν αυτό; Ένα πανέμορφο χελωνάκι.

Δείτε τη φωτογραφία καθώς και άλλες του μικρού Δήμου στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved