Σία Κοσιώνη: Η ανάρτηση με τον μικρό Δήμο στο Σύνταγμα κατά το στολισμό του δέντρου

Με τον μικρό Δήμο καμάρωσαν τον μπαμπά Κώστα Μπακογιάννη να στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα.

Σία Κοσιώνη: Η ανάρτηση με τον μικρό Δήμο στο Σύνταγμα κατά το στολισμό του δέντρου

Μέρες χαράς, μέρες γιορτής, μέρες ευτυχισμένες. Για όλους. Γι' αυτό και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ανέβηκε σε ένα ανυψωτικό και έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, στόλισε (εν μέρει) το χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα κοσμεί το κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος. Ο ίδιος μάλιστα έκανε και μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CWirGQVofkS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορεί να προηγήθηκε η δική του ανάρτηση, όμως αυτή που τράβηξε όλα τα βλέμματα, ήταν η ανάρτηση που ακολούθησε και που ήρθε από τη σύζυγό του, Σία Κοσιώνη. Η δημοσιογράφος, έχοντας στο πλευρό της τον μικρό Δήμο, καμάρωσαν τον μπαμπά Κώστα να στολίζει το μεγάλο δέντρο της πόλης. Ο μικρός φαίνεται να δείχνει στον μπαμπά του πού να βάλει την μεγάλη μπάλα που κρατά στα χέρια του.

"Εκεί μπαμπάάάάάά!!! ", σχολίασε κάτω από την υπέροχη φωτογραφία που δείχνει το αγόρι να κοιτάζει τον μπαμπά του.


https://www.instagram.com/p/CWivU8AorVa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Σία Κοσιώνη δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες του μικρού γιου της, γι' αυτό και η ανάρτηση μάζεψε μέσα σε λίγα λεπτά χιλιάδες likes και δεκάδες σχόλια.

Παρακάτω ακολουθούν μερικές από τις σπάνιες φωτογραφίες του μικρού Δήμου, έτσι όπως τις έχει αναρτήσει ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved