Σία Κοσιώνη: Αγκαλιά με τον γιο της - Η νέα τρυφερή φώτο στον λογαριασμό της

Μαμά και γιος σε μια υπέροχη φωτογραφία.

Σία Κοσιώνη: Αγκαλιά με τον γιο της - Η νέα τρυφερή φώτο στον λογαριασμό της

Η Σία Κοσιώνη, όταν δεν βρίσκεται στο γραφείο της έχει μάτια μόνο για τον γιο της. Ο μικρός Δήμος, καρπός του γάμου της με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη είναι τα πάντα για εκείνη και όσο μεγαλώνει θέλει να του μάθει τα πάντα για τη ζωή και φυσικά για την αλληλεγγύη και την κοινωνική προσφορά.

Τα Χριστούγεννα, είναι ίσως μία από τις ιδανικότερες και ομορφότερες περιόδους για να διδάξει μια μαμά, όλα τα παραπάνω, στα παιδιά της και η Σία Κοσιώνη το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.

Όπως φαίνεται στο τρυφερό στιγμιότυπο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο γιος της και η ίδια, βρίσκονται στο κοινωνικό παντοπωλείο και έχουν πάει μερικά δώρα για τα παιδιά που βρίσκονται στις δομές.

siakossioni anartiseis me dimo 1

«Όλοι μαζί μπορούμε να γίνουμε μια αγκαλιά και αυτές τις γιορτές! Με αγάπη και από εμάς για όλα τα παιδιά. Γιατί τα Χριστούγεννα τους ανήκουν!», έγραψε κάτω από την τρυφερή ανάρτησή της.

Οι λιγοστές δημοσιεύσεις με τον Δήμο

Αν και τις προηγούμενες χρονιές η δημοσιογράφος μας είχε συνηθίσει με περισσότερες γιορτινές αναρτήσεις, φέτος δεν κάνει τόσες.

Εμείς ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες μέσα από τη φετινή χρονιά και σας τις παρουσιάζουμε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved