Βασιλική Μιλλούση:Οι throwback οικογενειακές φωτογραφίες ένα χρόνο πριν

« Πώς περνάει ο καιρός», σχολίασε η γλυκιά μαμά.

Βασιλική Μιλλούση:Οι  throwback οικογενειακές φωτογραφίες ένα χρόνο πριν

Νοσταλγική διάθεση είχε χθες η Βασιλική Μιλλούση. Βρήκε στο κινητό της φωτογραφίες με τις δύο κόρες της και τον Λευτέρη Πετρούνια, σαν σήμερα, ένα χρόνο πριν.

Κάθονται στο καθιστικό κρατώντας αγκαλιά τις κόρες τους ενώ ο χώρος είναι στολισμένος με μπαλόνια. " Ενας χρόνος πριν σαν σήμερα", σχολίασε στην πρώτη φωτογραφία που κοιτούν χαμογελαστοί το φακό.

vasilikimillousi

Στη δεύτερη φωτογραφία, η όμορφη μαμά δεν μπορέι να πιστέψει πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός.

vasilikimillousi1

Υπενθυμίζεται ότι στις 3 Δεκεμβρίου του 2020 η γνωστή αθλήτρια έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

«3 Δεκεμβρίου 23:57 η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της ? !!Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές !!» είχε γράψει μεταξύ άλλων η Βασιλική Μιλλούση στο ποστ που είχε κάνει ανακοινώνοντας τη γέννηση της Λένιας.

Η ζωή του ζευγαριού έχει αλλάξει άρδην τα τελευταία χρόνια με τις δύο κόρες του να είναι το επίκεντρο. Η Σοφία και η Λένια έχουν ένα χρόνο διαφορά και κάθε μέρα που περνάει τρελαίνουν τους γονείς τους με τα καμώματά τους.

Τόσο ο Λευτέρης Πετρούνιας όσο και η Βασιλική Μιλλούση είναι όσες περισσότερες ώρες με τις κόρες τους, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχουμε δει να είναι μαζί τους στο γυμναστήριο.

Κι επειδή κι οι δυο τους είναι αρκετά ενεργοί με τα social media οι φωτογραφίες που έχουν μοιραστεί με τις κόρες τους είναι πολλές και μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved