Λευτέρης Πετρούνιας: «Μιλάμε για καλλιτέχνες» - Οι φώτο με τις δύο κόρες του

Οι μικρές Σοφία και Λένια ζωγραφίζουν και ο Λευτέρης Πετρούνιας τις απαθανατίζει.

Λευτέρης Πετρούνιας: «Μιλάμε για καλλιτέχνες» - Οι φώτο με τις δύο κόρες του

Ο Λευτέρης Πετρούνιας προπονείται σκληρά, πάντα όμως φροντίζει να βρίσκει χρόνο για τις γυναίκες της ζωής του, την οικογένειά του. Οι μικρές Σοφία και Λένια έχουν μικρή διαφορά ηλικίας και τόσο ο χρυσός Ολυμπιονίκης, όσο και η Βασιλική Μιλλούση συχνά-πυκνά αναρτούν στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, τις δραστηριότητες που κάνουν, τα παιχνίδια και τις βόλτες τους.

Ένα απολαυστικό Instagram Story με τις δύο κόρες του έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας μερικές ημέρες πριν. Οι μικρές Σοφία και Λένια ζωγράφιζαν με τους μαρκαδόρους στο σαλόνι του σπιτιού και εκείνος τις απαθανάτισε με το κινητό του. "Μιλάμε για καλλιτέχνες" έγραψε χιομοριστικά.

petrounias kores zografiki

Ζωγραφική: Μία εξαιρετικά ωφέλιμη δραστηριότητα για τα παιδιά

Τα παιδιά λατρεύουν τη ζωγραφική, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Πριν καν καλά καλά μαθουν να περπατάνε ή να μιλάνε, ένας μαρκαδόρος, μία κόλλα χαρτί και τα ακαθόριστα σχήματα που φτιάχνουν, τα κρατούν απασχολημένα για ώρα.

Τα οφέλη της ζωγραφικής για τα παιδιά είναι πολλά. Ζωγραφίζοντας, ανακαλύπτουν τη χαρά της δημιουργίας, εξασκούν τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες, μαθαίνουν να εκφράζονται και να συγκεντρώνονται. Στη περίπτωση της μικρής Λένιας και της Σοφίας, η ζωγραφική είναι μία ενδιαφέρουσα δραστηριότητα και για τις δύο, παρά τη διαφορά ηλικίας τους, που μπορούν να κάνουν μαζί και να ενισχύσουν το μεταξύ τους δέσιμο.

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Η καθημερινότητα με τις κόρες τους

Τα δύο κοριτσάκια είναι αξιολάτρευτα και οι αναρτήσεις των δύο γονιών με τις κόρες τους είναι πάντα οι πιο απολαυστικές. Δείτε κάποιες από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση με τις μικρές Σοφία και Λένια στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved