Βασιλική Μιλλούση: Κάνει γυμναστική με τη μικρή της κόρη (pics & vid)

Σχεδόν δύο μήνες μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης της, η Βασιλική Μιλλούση ξεκίνησε τη γυμναστική.

Βασιλική Μιλλούση: Κάνει γυμναστική με τη μικρή της κόρη (pics & vid)

Για τη Βασιλική Μιλλούση, η γυμναστική είναι τρόπος ζωής. Μπορεί να μην έχουν περάσει καν δύο μήνες από τη γέννηση της δεύτερης κόρης της, η χρυσή Ολυμπιονίκης όμως φαίνεται ότι επέστρεψε στις αγαπημένες της συνήθειες.

Λίγες ημέρες πριν, η διάσημη μαμά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο που κάνει γυμναστική παρέα με την δύο μηνών μπέμπα της. Μπορεί μετά τον ερχομό του νέου μέλους και έχοντας πλέον δύο μωρά στο σπίτι, η καθημερινότητα να είναι γεμάτη και κουραστική, φαίνεται όμως ότι η αθλήτρια βρήκε τον τρόπο να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου: και η ίδια γυμνάζεται και απασχολεί το μωρό που την περιεργάζεται όσο εκείνη κάνει τις ασκήσεις της.


https://www.instagram.com/p/CKZBEXZjYUX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η δεύτερη κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση γεννήθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου και πλέον στο σπίτι τους επικρατεί η πιο γλυκιά…τρέλα. H καθημερινότητά τους περιστρέφεται γύρω από τη φροντίδα των μωρών τους, ενώ ο Λευτέρης Πετρούνιας συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις προσπαθώντας ωστόσο να βοηθάει όσο μπορεί τη σύζυγό του με τα παιδιά και το σπίτι.

Οι δύο Ολυμπιονίκες είναι ενεργοί στα social media και συχνά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους από όταν έγιναν γονείς. Δείτε κάποια από αυτά στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved