Αλεξάνδρα Ούστα: Φωτογράφισε τον σύζυγο και τον γιο της επί σκηνής

Πρώτη φορά θέατρο πήγε ο μικρός Αύγουστος. 

Αλεξάνδρα Ούστα: Φωτογράφισε τον σύζυγο και τον γιο της επί σκηνής

Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον Φεβρουάριο του 2020. Η ηθοποιός δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τον γιο της και είτε μοιράζεται στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους, είτε μιλάει για ζητήματα που απασχολούν πολλές νέες μαμάδες όπως είναι ο θηλασμός, ο τοκετός κ.α.

Ο μικρός Αύγουστος eίναι ένα αξιολάτρευτο αγοράκι με ξανθά, μπουκλωτά μαλλιά και μπορεί να μην έχουμε δει ξεκάθαρα το πρόσωπό του, όμως η παρακάτω φωτογραφία επιβεβαιώνει ότι μοιάζει λίγο περισσότερο στον μπαμπά του.

aleksandra ousta giannis sarakatsanis gios theatro 5

Μπαμπά και γιο απαθανάτισε λίγες μέρες πριν η Αλεξάνδρα Ούστα στο θέατρο. Το αγοράκι, που τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα γιορτάσει τα δεύτερα γενέθλιά του, βρέθηκε στο θέατρο όπου πρωταγωνηστεί ο μπαμπάς του, «Κάθε Τρίτη με τον Μόρι», και κάθισε στο ηλεκτρινό πιάνο που βρίσκονταν στη σκηνή.

Δίπλα του φυσικά ο Γιάννης Σαρακατσάνης ο οποίος τον κοιτάζει και χαμογελάει. Λέτε να γίνει καλλιτέχνης ο μικρούλης όπως ο μπαμπάς του;

aleksandra ousta giannis sarakatsanis gios theatro 1

Τα οφέλη του θεάτρου για τα παιδιά

Το θέατρο όχι μόνο διασκεδάζει τα παιδιά αλλά πυροδοτεί τη φαντασία και την περιέργειά τους δίνοντας ώθηση στη δημιουργικότητά τους.

Μέσω του θεάτρου μαθαίνουν να αναγνωρίζουν και να κατανοούν τα συναισθήματά τους, ενώ παράλληλα, ανακαλύπτουν τη σημασία της επικοινωνίας και της ενσυναίσθησης.

Η Natasha Brown, arts marketer, υποστηρίζει ότι το θέατρο είναι ένας πολύ διασκεδαστικός τρόπος για να καταλάβετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας, «γι 'αυτό πρέπει να διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά βλέπουν θέατρο από νεαρή ηλικία. Εκθέτοντάς τα σε ιστορίες, από όλους τους τύπους ανθρώπων, μπορούμε να αρχίσουμε να αναπτύσσουμε την αίσθηση της ενσυναίσθησης που είναι τόσο σημαντική στην εποχή μας», υποστηρίζει.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει οι δύο ηθοποιοί με τον γιο τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved