Κατερίνα Καραβάτου: Η κόρη της δεν είχε όρεξη για το σχολείο - Δείτε πώς τη φωτογράφισε

Η Αέλια δεν έχει όρεξη να πάει σχολείο και βρίσκει παρηγοριά στον γάτο τους.

Κατερίνα Καραβάτου: Η κόρη της δεν είχε όρεξη για το σχολείο - Δείτε πώς τη φωτογράφισε

Μία νέα ανάρτηση με την κόρη της έκανε η Κατερίνα Καραβάτου λίγες μέρες πριν. Η κόρη της παρουσιάστριας δεν είχε ιδιαίτερη όρεξη για το σχολείο και βρήκε παρηγοριά στον γάτο τους, τον Κορδόνη.

Η μικρή Αέλια έχει ξαπλώσει στο πάτωμα του σπιτιού πάνω στο χαλί και δέχεται τα χάδια της αξιολάτρευτης γάτας. Η παρουσιάστρια απαθανάτισε το στιγμιότυπο και δημοσίεσυσε δύο Instagram Stories σχολιάζοντας την κατάσταση.

karavatou kori gatos

Η Κατερίνα Καραβάτου δεν αναρτά συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά της, όταν όμως το κάνει οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάζονται με τα τρυφερά ή τα χιουμοριστικά στιγμιότυπα.

katerina karavatou psires 1

Για την παρουσιάστρια τα παιδιά της είναι η πηγή της δύναμής της, ιδιαίτερα στις δύσκολες περιόδους όπως αυτή. Να σας θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Καραβάτου έχασε πρόσφατα την μητέρα της, ενώ απανωτά είχε νοσήσει η ίδια και τα παιδιά της από κορονοϊό.

«Έπεσαν πολλά μαζεμένα… μήπως πρέπει να κάνω κάποιες δραστικές κινήσεις; Χαίρομαι που είμαι εδώ, σας ευχαριστώ για τις ευχές και τη θετική ενέργεια για την είχα ανάγκη. Το ένα μετά το άλλο… Μου έχουν πάει τα πράγματα σερί εδώ και ένα εξάμηνο και δεν… καμιά φορά πέφτεις, οπότε είναι ωραίο να λαμβάνεις αγάπη και σας ευχαριστώ πάρα πολύ», είχε πει μεταξύ άλλων, στην έναρξη της εκπομπής « Τι λες τώρα», μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η παρουσιάστρια με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved