Κατερίνα Μουτσάτσου: Στόλισε το σπίτι της στο Λος Άντζελες για τις γιορτές

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram.

Κατερίνα Μουτσάτσου: Στόλισε το σπίτι της στο Λος Άντζελες για τις γιορτές

Η Κατερίνα Μουτσάτσου που ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες θα περάσει τις γιορτές με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά.

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην στολίσει το σπίτι της ενόψει των εορτών. Εκτός από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο καθιστικό της,

katmouts1

η ηθοποιός στόλισε τα παράθυρα,

katmouts2

ενώ δεν παρέλειψε να βάλει σε περίοπτη θέση ένα μαξιλάρι με χριστουγεννιάτικα σχέδια που έχει κεντήσει η μαμά της.

katmouts3

Η Αίγινα, οι διακοπές και τα παιδιά

Η Κατερίνα Μουτσάτσου κατάγεται από την Αίγινα και με κάθε ευκαιρία την επισκέπτεται. Φέτος το καλοκαίρι είχε την ευκαιρία να μείνει για αρκετό διάστημα με την οικογένειά της στο νησί ενώ βάφτισε και τον μικρό της γιο, σε στενό οικογενειακό περιβάλλον.


https://www.instagram.com/p/CRueW82ry36/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο πλευρό της πάντα ο Τσαρλς Κόμο με τον οποίο γνωρίστηκαν τυχαία και έμελλε να γίνουν ζευγάρι. Η ίδια είχε μιλήσει για το πώς είχε γνωριστεί με τον σύζυγό της και όπως γράφει το gossip-tv είχε πει: «Ήμουν καλεσμένη σε μια πρεμιέρα φίλου σε ένα underground σινεμά και κάθισα δίπλα του. Εκείνος όμως δεν ήταν καλεσμένος. Κανονικά θα πήγαινε να δει άλλη ταινία, αλλά είχε αργήσει. Είδε το κόκκινο χαλί, όλη αυτήν την κινητικότητα, προσποιήθηκε ότι είναι καλεσμένος και μπήκε μέσα. Εγώ έφθασα αργά, δεν υπήρχαν θέσεις και άκουσα να λένε “Όποιος έχει κενή θέση δίπλα του να σηκώσει το χέρι”. Έτσι κάθισα δίπλα του… Μου έπιασε λοιπόν κουβέντα στο τέλος της ταινίας, αν και εγώ δεν τον είχα προσέξει, δεν τον υπολόγιζα καν. Άκουσε το όνομά μου και με ρώτησε αν είμαι Ελληνίδα, κάτι που μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως με ρωτάνε αν είμαι Ρωσίδα, Ισπανίδα, Μεξικάνα. Μου είπε ότι είχε ζήσει στην Αθήνα και ότι πηγαίνει στο ACS γιατί ο μπαμπάς του ήταν διευθυντής του σχολείου. Οπότε ξαφνικά υπήρχε ένα κοινό σημείο».

Στην κοινή πορεία τους έχουν αποκτήσει δύο αγόρια τα οποία «γνωρίζουμε» μέσα από τις αναρτήσεις της Κατερίνας Μουτσάτσου. Δείτε μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved