Αλεξάνδρα Ούστα: Θηλάζει τον γιο της στο αεροπλάνο (εικόνες)

Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία με τον γιο της μέσα από το αεροπλάνο.

Αλεξάνδρα Ούστα: Θηλάζει τον γιο της στο αεροπλάνο (εικόνες)

Η Αλεξάνδρα Ούστα είναι υπέρμαχος του θηλασμού.

Θήλασε αποκλειστικά τον γιο της από την πρώτη ημέρα που γέννησε. Μάλιστα είχε μοιραστεί αυτή την εμπειρία της σε ένα ποστ που έκανε όταν το μωρό ήταν πέντε μηνών.

alexandraousta mitrotita kai thilasmos

«5 μήνες ένα υπέροχο ταξίδι, 5 μήνες αποκλειστικός θηλασμός και συνεχίζουμε...✌️
Τα οφέλη του μητρικού θηλασμού είναι πολλά και αναντικατάστατα!
Ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) συνιστά το μητρικό θηλασμό για τουλάχιστον 2 χρόνια.
Το ποσοστό γυναικών που δεν μπορούν να θηλάσουν λόγω κάποιου παθολογικού προβλήματος, είναι πολύ πολύ μικρό!
Αν υπάρχει κάποιο μυστικό για να πετύχουμε θηλασμό χωρίς προβλήματα και χωρίς να σαμποτάρουμε την ίδια μας τη φύση, αυτό είναι η σωστή ενημέρωση από επιστημονικά άρθρα και καταγραφές και η βοήθεια (εφόσον χρειαστεί) από πιστοποιημένους συμβούλους γαλουχίας.
Η γνώση είναι δύναμη!!! ???», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει να θηλάζει τον μικρούλη, συμβουλεύοντας και τις άλλες μαμάδες να κάνουν το ίδιο και να ενημερωθούν σωστά για τον θηλασμό.

Το πρώτο οικογενειακό ταξίδι στο εξωτερικό

Πριν μερικές ημέρες η Αλεξάνδρα Ούστα με τον Γιάννη Σαρακατσάνη και τον γιο τους ταξίδεψαν στο Μπάντεν Μπάντεν της Γερμανίας.

Ήταν η πρώτη φορά που ο μικρός ταξίδευε με αεροπλάνο και μια ανησυχία υπήρχε από την πλευρά των γονιών του. Όμως όλα πήγαν καλά. Μάλιστα η ηθοποιός τον θήλασε στο αεροπλάνο ενώ ο μπαμπάς του του άλλαξε πάνα.


https://www.instagram.com/p/CV_Hpu2rbm7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Εν πτήσει...

Φοβάμαι τα αεροπλάνα αλλά τρελαίνομαι για ταξίδια.. αυτό το ταξίδι ήταν το πρώτο του, δεν ήξερα πως θα αντιδράσει. Όλα πήγαν ανέλπιστα καλά, ξεχαστηκαμε και οι δύο..??

*Special credits στον μπαμπά @ysarakatsanis που κατάφερε να αλλάξει πάνα στην άβολη τουαλέτα του αεροπλάνου!

Ένα από τα πλεονεκτήματα του θηλασμού στο αεροπλάνο είναι ότι κατά την απογείωση και την προσγείωση, προστατεύει από τον πόνο που αισθάνονται τα μωρά στα αυτιά, λόγω της πίεσης που προκαλείται από τις αλλαγές στο υψόμετρο. 1-7 Νοεμβρίου Εβδομάδα μητρικού θηλασμού», έγραψε στο ποστ που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί κι άλλες φωτογραφίες της ηθοποιού με τον γιο της που θα γίνει δύο ετών των προσεχή Φεβρουάριο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved