Αστέρη - Μπλέτσας: Βάφτισαν τις κόρες τους - Τα ονόματα που τις έδωσαν

Το ζευγάρι επέλεξε δύο ξεχωριστά ονόματα για τις κόρες του.

Αστέρη - Μπλέτσας: Βάφτισαν τις κόρες τους - Τα ονόματα που τις έδωσαν

O Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη βάφτισαν τις δύο κόρες τους και κράτησαν αυτή τη στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γενικά, το ζευγάρι αποφεύγει την έκθεση της προσωπικής του ζωής και επιλέγει το ίδιο ποιες στιγμές και πότε θα τις μοιραστεί στα social media.

Χθες, λοιπόν, η Ηλέκτρα Αστέρη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τα γλυκά και τις μπομπονιέρες της διπλής βάφτισης, αποκαλύπτοντας παράλληλα και τα ονόματα των κοριτσιών: Ιρις και Νεφέλη.

asteri

Ο ερχομός της δεύτερης κόρης και τα ταξίδια

Το ζευγάρι, τον περασμένο Ιούλη, υποδέχτηκε το νέο μέλος της οικογένειάς του, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το μαιευτήριο και την ευτυχισμένη μαμά να γράφει μεταξύ άλλων : «Ήρθες και μας έφερες δύναμη, φως και ευτυχία. Μωρό μου καλωσόρισες.Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη που νιώθω για τον ερχομό σου. Δεν μπορώ να περιγράψω την εμπειρία τοκετού που είχα σήμερα».

Καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η Ηλέκτρα Αστέρη συνόδευε μαζί με την κόρη της , τον Ευτύχη Μπλέτσα σε πολλά από τα ταξίδια που έκανε.Μάλιστα, μέσα από τον λογαριασμό της εκτός από χρήσιμα tips και πληροφορίες για τα ταξίδια, μοιράστηκε και αρκετές συμβουλές για το πώς μπορεί να ταξιδέψει μια έγκυος.


https://www.instagram.com/p/CROmq09res9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και φυσικά δεν παραλείπουν και οι δυο τους να αναρτούν πολλές φωτογραφίες από τις πόλεις και τις χώρες που έχουν ταξιδέψει.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αρκετές ακόμα φωτογραφίες του αγαπημένου ζευγαριού με τα παιδιά του, όπως τις έχουν αναρτήσει στους λογαριασμούς του στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved