Ηλέκτρα Αστέρη: «Να τα προσέχετε τα κορίτσια σας»- Υπέροχο το νέο της ποστ

Η Ηλέκτρα Αστέρη έκανε μια ανάρτηση η οποία συγκέντρωσε χιλιάδες likes.

Ηλέκτρα Αστέρη: «Να τα προσέχετε τα κορίτσια σας»- Υπέροχο το νέο της ποστ

Το τελευταίο διάστημα η Ηλέκτρα Αστέρη με τις αναρτήσεις της έχει κάνει πολλές μαμάδες να αισθανθούν καλύτερα.

Ο απλός και άμεσος λόγος της τις έχει αγγίξει καθώς αναγνωρίζουν στα όσα γράφει η γνωστή μαμά, πράγματα που τις προβληματίζουν αλλά δεν λένε δημόσια.

Πριν μερικές ημέρες ανέβασε μια φωτογραφία με ένα μπουκέτο λουλούδια και έγραψε τα εξής:


https://www.instagram.com/p/CU72W9Tgijs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Να τα αγαπάτε τα κορίτσια σας

Θυμάμαι τότε που κάναμε το μεγαλύτερο roadtrip που έχουμε κάνει (Απρίλιο - Μάιο) να είμαστε λίγο σαν τους τρελούς ταξιδιώτες. Να τρέχουμε από εδώ από εκεί και να κάνουμε πλάνα, να περιποιούμαστε τη μεγάλη μας κόρη, να είμαι έγκυος και να αλλάξουμε μέρη, τοποθεσίες και χώρες.

Αυτό που θυμάμαι όμως πιο έντονα είναι ότι το αγόρι μου μέσα σε όλο αυτό τον πανικό δε ξέχασε ΕΜΑΣ. Δεν ξέχασε ότι εκτός από γονείς, συνεργάτες κτλ, είμαστε ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα. Θυμήθηκε να μου φέρει ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα γιατί ξέρει ότι λατρεύω τα λουλούδια. Θυμήθηκε γιατί εξ αρχής επιλέξαμε ο ένας τον άλλον.

Αν θέλετε να έχετε ότι αγαπάτε, να το εκτιμάτε, να του το δείχνετε, να το κανακευετε. Μην αφήσετε ούτε μέρα χαμένη. Ο καιρός περνάει και ούτε το καταλαβαίνεις...

Να τα προσέχετε τα κορίτσια σας. Ένα λουλούδι, μια αγκαλιά, ένα σ' αγαπώ είναι ΥΠΕΡαρκετα. Και τα αγόρια σας να τα προσέχετε. Έχουν και αυτά ανάγκες και ας μην το δείχνουν.

Btw αυτά τα λουλουδάκια μου τα είχε δώσει το αγόρι μου όταν πηγαίναμε οδικώς προς Λουξεμβούργο. Αυτά μένουν παιδιά... Ούτε οι φανφάρες, ούτε τα υλικά αγαθά. Οι αγκαλιές που δώσαμε, οι αγάπες που προσφέραμε και η καλοσύνη που μοιράσαμε.».

Μέσα σε λίγα λεπτά δεκάδες ήταν τα θετικά σχόλια ενώ τα likes ξεπέρασαν τις 4.000.

Η Ηλέκτρα Αστέρη με τον Ευτύχη Μπλέτσα και τις δύο κόρες τους είναι από τα ζευγάρια που λόγω της εκπομπής τους Happy Traveller είναι γνωστά και ιδιαίτερα αγαπητά στο ευρύ κοινό. Πάρτε μια γεύση από τα όμορφα ταξίδια τους με τα παιδιά τους στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved