Δούκισσα Νομικού: Η σφιχτή αγκαλιά με την μικρή Αναστασία - Δείτε τη νέα φώτο

Η υπέροχη φωτογραφία και το τρυφερό μήνυμα στην κόρη της.

Δούκισσα Νομικού: Η σφιχτή αγκαλιά με την μικρή Αναστασία - Δείτε τη νέα φώτο

Μετά από καιρό η Δούκισσα Νομικού, φωτογραφήθηκε με την κόρη της, Αναστασία και συνόδευσε την κοινή τους φωτογραφία με ένα συγκινητικό και συνάμα τρυφερό μήνυμα.

"Μια φωτογραφία χιλιάδες συναισθήματα ❤️
Η σφιχτή αγκαλιά μας με την Αναστασία με συγκινεί. Στo βλέμμα της βλέπω εμένα μικρή να κοιτάζω τη μητέρα μου και η Αναστασία στα μάτια μου βλέπει τη δίκη της super ηρωίδα.! Τουλάχιστον έτσι μου λέει ?
#mommyanddaughter", σχολίασε κάτω από την φωτογραφία που δείχνει την μικρή Αναστασία να την κρατά σφιχτά μέσα στην αγκαλιά της.


https://www.instagram.com/p/CW6LYKLtaqe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μια αγκαλιά του παιδιού μας διώχνει τα πάντα

Η αγκαλιά τους και η αγάπη τους, είναι θεραπευτική και "ξεκουραστική". Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από το να νιώθει μια μαμά στο λαιμό της αυτά τα μικρά, τρυφερά και αθώα χεράκια. Χεράκια γεμάτα αγνότητα που την παρασύρουν σε έναν κόσμο ήρεμο και γαλήνιο. Έναν κόσμο μακριά από την καθημερινότητα, την τριβή και τη ρουτίνα που ζει στον δικό της εργασιακό μικρόκοσμο.

Την αγκαλιά αυτή όμως, δεν την έχουν ανάγκη μόνο οι μαμάδες. Αυτή την αγκαλιά την έχουν ανάγκη και τα παιδιά. Η αγκαλιά είναι κάτι με το οποίο έχουν μάθει και τα ίδια τα παιδιά να εκφράζουν την αγάπη τους ή την ευγνωμοσύνη τους στους άλλους.

Το ίδιο έκανε και η μικρή Αναστασία.

Οι λιγοστές φωτογραφίες της κόρης της Δούκισσας Νομικού

Η φωτογραφία που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες η Δούκισσα Νομικού ήταν μια έκπληξη για εμάς, μιας και είχαμε καιρό να δούμε μια τόσο όμορφη και τρυφερή φωτογραφία παρέα με κάποιο από τα παιδιά της.

Τελευταίες αναρτήσεις; Ήταν τούτες εδώ, που στόλιζαν παρέα το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.

Δείτε παρακάτω τις 8 τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε μαζί με τα μικρά της, Αναστασία και Σάββα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved