Κατερίνα Λάσπα: Η κόρη της Άντρια ποζάρει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους

Δείτε την όμορφη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κατερίνα Λάσπα.

Κατερίνα Λάσπα: Η κόρη της  Άντρια ποζάρει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους

Οδεύουμε ολοταχώς για τα Χριστούγεννα και το γιορτινό κλίμα είναι διάχυτο παντού. Για ακόμα μια χρονιά αρκετοί ήταν εκείνοι που αποφάσισαν να στολίσουν από τις αρχές Νοέμβρη ενώ άλλοι το …καθυστέρησαν περιμένοντας να χειμωνιάσει λίγο.

Μεταξύ αυτών και η Κατερίνα Λάσπα, η οποία στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο παρέα με τις κόρες της. Τα χρώματα που επέλεξε ήταν το κόκκινο και το άσπρο, κι όπως έγραψε σε σχόλιό της στο Instagram, ειδικά η μικρή Αντρια ήταν πολύ περήφανη για το αποτέλεσμα.

«Η Αντρια είναι πολύ περήφανη για το δέντρο μας! Φέτος βοήθησε παρα πολύ στον στολισμό και χωρίς απώλειες …», σχολίασε στη λεζάντα της υπέροχης φωτογραφίας με την μικρή κόρη της να πζάρει δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.


https://www.instagram.com/p/CW1KZH0K8v0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μια ευτυχισμένη μαμά με δύο κόρες

« Οι κόρες μου είναι κοινωνικές από μικρές επειδή τους αφήνω τον χώρο και τον τρόπο να επικοινωνήσουν», είχε πει για την Σάρα και την Αντρια, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ « Μαμά-δες».

« Κάποια στιγμή μας καλούν από το σχολείο να μας μιλήσουν για το παιδικό στρες. Πάντα εξωγήινος ένιωθα με τις μαζώξεις των γονέων. Κοιτούσα περίεργα τι κάνω εγώ εδώ. Εμάς δεν μας ρωτάει κανείς. Για μια ακόμη φορά πρέπει να κάνουμε σαφές ότι ευτυχισμένη μαμά μέσα στο σπίτι σημαίνει ότι θα περνάνε όλοι καλύτερα», είχε προσθέσει.

Η ίδια αναρτά κατά περιόδους φωτογραφίες με τις κόρες τους, αποφεύγοντας ωστόσο την υπερέκθεση. Δείτε μερικές από τις πιο πρόσφατες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved