Νικολέττα Ράλλη: Νοικοκυρά η κόρη της – Σκουπίζει με την ηλεκτρική σκούπα

Η μικρή βοηθάει τη μαμά της στις δουλειές.

Νικολέττα Ράλλη: Νοικοκυρά η κόρη της – Σκουπίζει με την ηλεκτρική σκούπα

Ιδιαίτερα δημιουργική είναι η φετινή σεζόν για την Νικολέττα Ράλλη την οποία απολαμβάνουμε κάθε Σαββατοκύριακο στην εκπομπή « Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» που προβάλλεται στο Open.

Η κόρη της βέβαια είναι η προτεραιότητά της κι όπως έχει πει σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Mega Kαλημέρα” «η μητρότητα με έχει κάνει πιο αυστηρή, να καταλάβω τις πραγματικές προτεραιότητες και με έχει κάνει να εκτιμήσω τον ελεύθερο αλλά και τον χρόνο γενικότερα…».

Με την Σοφία κάνουν πολλά πράγματα μαζί στο σπίτι και αρκετά από αυτά τα μοιράζεται μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Αυτή τη φορά μας έδειξε την κόρη της να έχει …πιάσει την ηλεκτρική σκούπα και να σκουπίζει. Σε αντίθεση με άλλα παιδάκια που φοβούνται το θόρυβο της σκούπας, η Σοφία τον αγνοεί και έχει επικεντρωθεί στο σκούπισμα.

ralli

Ποιες δουλειές του σπιτιού μπορούν να κάνουν τα παιδιά

Τα παιδιά που βοηθούν με τον τρόπο τους στις δουλειές του σπιτιού, γίνονται πιο υπεύθυνοι ενήλικες, σύμφωνα με μελέτες. Αυτές οι μικροδουλειές μπορούν ακόμη και να βελτιώσουν την ψυχική τους υγεία καθώς αισθάνονται σημαντικά. Ωστόσο, κάθε δουλειά πρέπει να είναι ανάλογη με την ηλικία και τις ικανότητες των παιδιών.

Αυτές οι απλές δουλειές είναι κι ένας τρόπος να διδάξετε στα παιδιά πολύτιμα μαθήματα ζωής.

Παιδιά 2- 5 ετών

Οι δουλειές που αναθέτετε στα νήπια πρέπει να έχουν ως στόχο να τα βοηθήσουν να αναπτύξουν νέες δεξιότητες. Δώστε τους να καθαρίσουν τα παιχνίδια τους, να στρώσουν όπως μπορούν το κρεβάτι τους ή να σας βοηθήσουν να μαζέψετε το τραπέζι.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε κι άλλες φωτογραφίες της μικρής Σοφίας που έχει δημοσιεύσει πρόσφατα η μαμά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved