Κατερίνα Λάσπα:Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη της - Φτυστή με την παρουσιάστρια

Σάρα Νικολόπουλου: Η κόρη της Κατερίνας Λάσπα μεγάλωσε και η ομοιότητα με τη μαμά της είναι εκπληκτική

Κατερίνα Λάσπα:Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη της - Φτυστή με την παρουσιάστρια

Η Κατερίνα Λάσπα είναι μία γοητευτική και δραστήρια γυναίκα, είναι σύζυγός και φυσικά, μανούλα δυο υπέροχων κοριτσιών που λατρεύει!

Η 46χρονη παρουσιάστρια, κάθε φορά που ποζάρει η ίδια στο instagram εντυπωσιάζει καθώς το σώμα της (ειδικά αν τη δει κάποιος με μαγιό) θυμίζει, κορμί 20άρας!

Η Κατερίνα Λάσπα έχει αποκτήσει δύο κόρες με τον σύζυγό της, Νεκτάριο Νικολόπουλο, τη Σάρα και την Ανδριανή (Άντρια όπως τη φωνάζουν). Η μεγάλη είναι 11 ετών, ενώ η μικρότερη ήρθε στον κόσμο το 2017. Η παρουσιάστρια είναι πολύ δεμένη με τις κόρες της και συχνά εκφράζει μέσα από τις αναρτήσεις της στο instagram τη μεγάλη αδυναμία που τους έχει.


https://www.instagram.com/p/CJEslNanHYw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάτι αντίστοιχο έκανε και χθες. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που τη δείχνει στο πλευρό της κόρης της, Σάρας, όχι μόνο έδειξε για ακόμη μια φορά το πόσο μεγάλη αδυναμία ή πόσο πεφήφανη μαμά είναι, αλλά και τη μεγάλη ομοιότητα που έχουν.

"Άφησέ με να σε αγαπήσω λίγο ακόμη, πριν μεγαλώσεις κι άλλο❣️



#motheranddaughters #motherlove #motherlovebone #momoftwo #life #motherlife #smileeveryday", σχολίασε και αμέσως τα σχόλια και τα likes των διαδικτυακών της φίλων, έπεσαν βροχή.

Δείτε την ανάρτησή της στη gallery που ακολουθεί, μαζί με μερικές ακόμη φωτογραφίες της μεγαλύτερης κόρης της, έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει η ίδια στο διαδίκτυο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved