Κατερίνα Λάσπα: Η φώτο της μικρής της κόρης μετά από καιρό θα σας ενθουσιάσει

Η Άντρια έχει μεγαλώσει πολύ. Όσο για τα μαλλιά της, είναι φανταστικά!

Κατερίνα Λάσπα: Η φώτο της μικρής της κόρης μετά από καιρό θα σας ενθουσιάσει

Η Κατερίνα Λάσπα έχει δύο κόρες, την Σάρα και την μικρή Άντρια. Κατά καιρούς δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες τους, από όμορφες καθημερινές τους στιγμές.

Αναμφισβήτητα τις εντυπώσεις κλέβει η 'Αντρια, που είναι ένα γλυκύτατο κοριτσάκι με απίθανα, σγουρά μαλλιά. Οι φωτογραφίες της συγκεντρώνουν χιλιάδες likes ενώ στα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί οι χρήστες σχολιάζουν το πόσο υπέροχη είναι.


https://www.instagram.com/p/CJzHqaNHE_L/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Κατερίνα Λάσπα τις προάλλες δημοσίευσε ακόμα μια φωτογραφία της κόρης της, και όπως θα δείτε έχει μεγαλώσει αρκετά και τα μαλλιά της έχουν μακρύνει.

kori laspa

Η ζωή με τις κόρες της

Η γνωστή μαμά μιλώντας παλιότερα σε εκπομπή της ΕΡΤ1 είχε πει για τις δύο κόρες της και τις δυσκολίες που βίωσε στην ανατροφή της Σάρας.

« Οι κόρες μου είναι κοινωνικές από μικρές επειδή τους αφήνω τον χώρο και τον τρόπο να επικοινωνήσουν. Η πρώτη μου κόρη δεν ήταν καθόλου εύκολο μωρό. Το φαγητό και ο ύπνος ήταν σαν τιμωρία. Από 4- 5 χρονών κατέβαινε με τρόμο από το σχολικό επειδή σκοτείνιαζε. Ξύπναγε από τις 6 το πρωί στις διακοπές. Κάναμε δυόμιση χρόνια να κοιμηθούμε όταν ήταν μωρό».

Όσον αφορά την 'Αντρια, δεν ήταν στο …πρόγραμμα όπως είπε. Σε αντίθεση με την μεγάλη της κόρη που δεν ζητούσε αδελφάκι, ο άντρας της ήθελε διακαώς δεύτερο παιδί. Όταν έμεινε έγκυος, την έπαιρνε μαζί της στις εξετάσεις προκειμένου να συνηθίσει στην ιδέα ότι δεν θα είναι μοναχοπαίδι.

« Ήθελε να είναι κορίτσι. Εγώ και στις δύο εγκυμοσύνες μου νόμιζα ότι ήταν αγόρι. Και ήρθε η 'Αντρια», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Εμείς συγκεντρώσαμε τις σχετικά πιο πρόσφατες αναρτήσεις που έχει κάνει με τις υπέροχες κόρες της και σας τις παρουσιάζουμε στη gallery που ακολουθεί .

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved