Βίκυ Σταυροπούλου: Η φώτο με τη Δανάη μικρή και η τρυφερή αφιέρωση για τα γενέθλιά της

Μόλις πήγε 12 το βράδυ, η μαμά Βίκυ Σταυροπούλου ευχήθηκε στην κόρη της.

Βίκυ Σταυροπούλου: Η φώτο με τη Δανάη μικρή και η τρυφερή αφιέρωση για τα γενέθλιά της

Με το "Εκστασίς" της Κικής Δημουλά και μια φωτογραφία από την παιδική ηλικία της Δανάης Μπάρκα, ευχήθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου "χρόνια πολλά" στην κόρη της που σήμερα έχει τα γενέθλιά της.


https://www.instagram.com/p/CWZPJLgoIxB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Τὸ μικρό μου παιδὶ
σοβαρὴ ἀταξία ἔκανε πάλι.
Στὸ πεζούλι τοῦ σύμπαντος σκαρφάλωσε,
σκούντησε μὲ τὸ χέρι του
τὸ κρεμασμένο
στὸν τοῖχο τ᾿ οὐρανοῦ
κόκκινο πιάτο,
κι ἔχυσε ὅλο τὸ φῶς ἐπάνω του.
Ὁ Θεὸς ἀπόρησε
ποὺ εἶδε τὸν ἥλιο
ντυμένο ροῦχα παιδικὰ
νὰ κατεβαίνει τρέχοντας
τῆς φαντασίας μου τὴ σκάλα
καὶ νά ῾ρχεται σὲ μένα.
Κι ἐγὼ κάθομαι τώρα
καὶ μαλώνω αὐστηρὰ
τὸ μικρό μου παιδὶ
ἐνῶ κλέβω κρυφὰ
τὸν χυμένο ἐπάνω του ἥλιο.
Κ.Δ
Χρόνια πολλα ήλιε μου ? @danai_barka".

Η Δανάη Μπάρκα είδε την ανάρτηση της μητέρας της και απάντησε σε αυτή με ένα πολύ γλυκό σχόλιο: "Σ'αγαπω μαμά ❤️ χωρίς εσένα σήμερα δε θα γιορταζα ? @vickystavropoulouofficial".

Μαμά και κόρη: Η αδυναμία που έχει η μία στην άλλη είναι μεγάλη

Η Βίκυ Σταυροπούλου έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της, Δανάη Μπάρκα και το αντίστροφο. Η Βίκυ Σταυροπούλου, αφού πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί το πρότυπο της Δανάης, είναι και ο πιο αγαπημένος της άνθρωπος σ’ αυτόν τον κόσμο. Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από αναρτήσεις τους δείχνουν την περηφάνια τους, την αγάπη τους και φυσικά την αδυναμία τους.

"Μαμά,σ αγαπω! Είμαι περήφανη και ευτυχισμένη που υπάρχεις..ποσό μάλλον που είσαι μαμά μου!", είχε γράψει κάποια στιγμή σε μια της δημοσίευση η Δανάη ενώ με αφορμή την γιορτή της Μητέρας είχε δημοσιεύσει ένα υπέροχο μήνυμα για εκείνη, συνοδεύοντάς το με τις παρακάτω φωτογραφίες:


https://www.instagram.com/p/COpXvxCsheJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Μαμά,σ ευχαριστώ που σήμερα γιορτάζω εσένα. ?
Εσένα που είσαι αυτός ο δοτικός,ο καλός,ο φωτεινός,ο λαμπερός ανθρωπος. Εσένα που δεν έχεις κάνει κακό σε κανέναν,εσένα που έχεις βοηθήσει όποιον ένιωθες ότι χρειάστηκε βοήθεια,εσένα που τα έχεις καταφέρει όλα μόνη σου,με το μυαλό σου και τον εσωτερικό σου κόσμο(Ε,και φυσικά με την ομορφιά σου που ανοίγει πόρτες).
Σ ευχαριστώ που μου έμαθες να αγαπάω,να προσφέρω,να μην πληγώνω ανθρώπους,να είμαι δίκαιη,να είμαι ονειροπόλα,να φροντίζω όσους αγαπω. Σ ευχαριστω που μου εδειξες ότι η ουσία είναι στο μυαλό μας.Σε ευχαριστώ που μου έδειξες ποσό ωραία συναισθήματα είναι η ευαισθησία,η αλληλεγγύη,η ενσυναισθηση,η αγάπη. Σ ευχαριστώ γιατι μου έμαθες ότι αυτά που είναι «κανονικά» για τους άλλους δεν είναι απαραίτητα τα σωστά. Σ ευχαριστώ που με μεγάλωσες τόσο λάθος και με έκανες τόσο ευτυχισμένη που τελικά ήταν το σωστό. Σ ευχαριστώ που πάντα τόνιζες την μοναδικότητα κι όχι την διαφορετικότητα. Σ ευχαριστώ που τώρα είμαι δυνατή να αντέξω τα πάντα χάρη σ εσένα. Σε ευχαριστώ που ξέρω ότι υπάρχεις. Σ ευχαριστώ για την αλήθεια,την ειλικρίνεια και την ευθύτητα που μου μετέδωσες.Σ ευχαριστώ που όταν ξέρεις ότι πλαντάζω στο κλάμα είσαι εκεί να μου δείξεις ότι δεν πρέπει να φοβάμαι. Σ ευχαριστώ που είσαι όπως είσαι. Σ ευχαριστώ που μεγαλώνω μια μαμά,σαν εσένα.(σ ευχαριστώ που πηρα τα μάτια του μπαμπά,κι όχι τα δικά σου?)
Σ αγαπάω. Ευγνωμονώ την τύχη μου που με έκανε παιδί σου. Στα δυσκολα στα εύκολα στα πολλά και στα λίγα,μην φοβηθείς ποτέ...σου υπόσχομαι να κάνω πάντα το αδύνατο δυνατό για να είσαι ασφαλής και χαμογελαστή.
Να σε χαίρομαι. Πάντα,σε όλα♥️
Μανούλες,χρόνια πολλά. Δεν υπάρχει λάθος και σωστο,υπάρχει αγάπη. Μην αγχώνεστε για τίποτα,είστε υπέροχες ??
@vickystavropoulouofficial ?"

Δείτε παρακάτω μερικές κοινές τους φωτογραφίες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved