Απολαυστική Μαλένα Χανταμπάκη: «Εμείς θέλουμε τη Δημοκρατία!» (εικόνες)

Η μικρή Μαλένα εξηγεί με τον δικό της τρόπο τι γιορτάζουμε στις 17 Νοέμβρη.

Απολαυστική Μαλένα Χανταμπάκη: «Εμείς θέλουμε τη Δημοκρατία!» (εικόνες)

Η κόρη της Όλγας Πηλιάκη και του Στέλιου Χανταμπάκη μας έχει χαρίσει πολλές απολαυστικές στιγμές μέσα από τα βίντεο που κατά καιρούς αναρτούν οι γονείς της στα social media.

Η Μαλένα έχει μια άνεση με το φακό, είναι ετοιμόλογη, εύστροφη και αξιαγάπητη. Ειδικά όταν την ακούς να περιγράφει με τον δικό της τρόπο τα μαθήματα του σχολείου.


https://www.instagram.com/tv/COfLVqdD1Ul/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χθες, με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου, η Όλγα Πηλιάκη ζήτησε από την κόρη της να πει τι γιορτάζουμε. Και η μικρή είπε με απλό και περιεκτικό τρόπο όσα πιθανόν δεν γνωρίζουν παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας από εκείνη.


https://www.instagram.com/tv/CWYfDM0DU8o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ταλαντούχα Μαλένα

Η Μαλένα, που θα κλείσει τα 5 τον επόμενο μήνα, είναι ένα δραστήριο παιδί. Έχοντας ένα μεγαλύτερο αδελφό τον Μανώλη που ασχολείται με το ποδόσφαιρο, δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί σε πολλά πράγματα. 'Ετσι, στον ελεύθερο χρόνο της, δεν παίζει μόνο με τα παιχνίδια της αλλά μαγειρεύει κιόλας δείχνοντας στα βίντεο που ανεβάζει ο μπαμπάς της, πώς μπορεί κανείς να φτιάξει εύκολες συνταγές.


https://www.instagram.com/p/CMK06BuD1hg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παράλληλα όμως έχει και δραστηριότητες. Όπως μας έδειξε ο μπαμπάς της, η Μαλένα ξεκίνησε και αυτή ποδόσφαιρο.Ναι, και το δεύτερο παιδί του ζευγαριού φαίνεται ότι έχει αδυναμία στο συγκεκριμένο άθλημα.

«Μια κόρη να κάνει ρυθμική, σου ζητήσαμε κι αυτή ποδόσφαιρο παίζει …», έγραψε με χιούμορ ο Στέλιος Χανταμπάκης με αποδέκτη του μηνύματος την σύζυγό του.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι δίπλα στα παιδιά του και προσπαθεί να τα στηρίξει με όποιο τρόπο μπορεί, θέλοντας να είναι ευτυχισμένα με όσα κάνουν.

Δείτε όμορφες οικογενειακές τους στιγμές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved