Μαντώ Γαστεράτου: Δείτε πώς φωτογράφισε τον γιο της με τη γιαγιά του

Μία ακόμα τρυφερή ανάρτηση με τον γιο της έκανε η παρουσιάστρια.

Μαντώ Γαστεράτου: Δείτε πώς φωτογράφισε τον γιο της με τη γιαγιά του

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι αρκετά ενεργή στα social media και μέσα από τις αναρτήσεις της μοιράζεται στιγμιότυπα της καθημερινότητά της στη δουλειά, αλλά και το σπίτι.

Η ζωή της παρουσιάστριας άλλαξε τον Ιανουάριο του 2021, όταν έφερε στον κόσμο τον γιο της, Γιώργο. Στα βίντεο και τις φωτογραφίες που δημοσιεύει ανά διαστήματα, είναι εμφανής η αδυναμία που του έχει και φροντίσει να περνάει μαζί του όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Πρόσφατα μας είχε δείξει τις δημιουργίες τους με πλαστελίνη και πριν από μερικές ημέρες, η διάσημη μαμά ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία του γιου της, αυτή τη φορά με τη γιαγιά του.

Η Μαντώ Γαστεράτου, απαθανάτισε τον μικρό Γιώργο πάνω στο παράθυρο και δίπλα την γιαγιά του να κοιτάνε μαζί απ' έξω. Όπως έγραψε στη δημοσίευσή της, γιαγιά και εγγονός είναι οι καλύτεροι φίλοι και αυτή η φωτογραφία είναι μόνο μία μικρή απόδειξη.


https://www.instagram.com/p/CTr7ersIhD0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο ρόλος των γιαγιάδων και των παππούδων στη ζωή των παιδιών

Ο παππούς και η γιαγιά διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο και προσφέρουν πολλά στην οικογένεια των παιδιών τους. Εκτός από το πρακτικό κομμάτι, ότι δηλαδή μπορούν να κρατήσουν τα παιδιά όταν οι γονείς εργάζονται, η ανιδιοτελής αγάπη, η φροντίδα και η τρυφερότητα ενός παππού ή γιαγιάς προς το εγγόνι, ενισχύει τις οικογενειακές σχέσεις και συμβάλλει θετικά στην ανάπτυξη και τον χαρακτήρα του παιδιού.

Επιπλέον, τα παιδιά κερδίζουν εμπειρίες και μνήμες που θα τα συντροφεύουν για μια ζωή, ενώ και οι παππούδες από τη μεριά τους ξανανιώνουν, γεμίζοντας δημιουργικά το χρόνο τους και αποκτώντας νέο νόημα στην ζωή, ακόμα κι αν παραπονιούνται ότι κουράζονται.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Μαντώ Γαστεράτου με τον γιο της, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved