Μαντώ Γαστεράτου: Δημιουργικός χρόνος με τον γιο της – Δείτε τι έφτιαξαν

Μαμάδες, πάρτε ιδέες!

Μαντώ Γαστεράτου: Δημιουργικός χρόνος με τον γιο της – Δείτε τι έφτιαξαν

Η Μαντώ Γαστεράτου έφερε στον κόσμο τον γιο της, Γιώργο, τον Ιανουάριο του 2020. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, απολαμβάνει τη μητρότητα και παρόλο που έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, φροντίζει να περνάει μαζί του όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από τα παιχνίδια και τα τρυφερά στιγμιότυπά τους.


https://www.instagram.com/p/CRgNETfLhiI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από το καθημερινό τους πρόγραμμα δεν λείπουν και οι δημιουργικές δραστηριότητες όπως οι κατασκευές με πλαστελίνη. Χθες, η διάσημη μαμά δημοσίευσε σε Instagram Story τις δημιουργίες τους και είναι πράγματι εντυπωσιακές.

gasteratou gios plastelini 1

Μαμά και γιος έφτιαξαν ένα γουρουνάκι, ένα ανακόντα και μία ανθρώπινη φιγούρα, χρησιμοποιώντας πλαστελίνες σε διάφορα χρώματα.

gasteratou gios plastelini 2

Δημιουργικός χρόνος με τα παιδιά – Ποια τα οφέλη

Μέσα από τις κατασκευές, τις χειροτεχνίες και το πλάσιμο της πλαστελίνης τα παιδιά εκφράζονται, καλλιεργούν τη φαντασία τους και εξελίσσουν τη δημιουργικότητά τους. Επιπλέον, καλλιεργούν τις κινητικές τους δεξιότητες, ενώ όταν γονείς και παιδιά κάνουν δημιουργικές δραστηριότητες παρέα, έρχονται πιο κοντά, ανταλλάσσουν απόψεις και ενισχύεται η μεταξύ τους επικοινωνίας.

Το πλάσιμο της πλαστελίνης είναι μία δραστηριότητα που ειδικά τα παιδιά μικρότερη ηλικίας, όπως ο γιος της παρουσιάστριας, λατρεύουν. Μπορούν με τις ώρες να δημιουργούν σχέδια, να τα χαλάνε και να δημιουργούνε καινούρια ξανά από την αρχή.

Εάν δεν έχετε πλαστελίνη στο σπίτι, μπορείτε πολύ εύκολα να φτιάξετε και τη δική σας με ελάχιστα υλικά:

  • 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • 1/2 φλιτζάνι αλάτι
  • 1/2 φλιτζάνι νερό
  • χρώμα ζαχαροπλαστικής (προαιρετικά)

Δείτε πώς θα φτιάξετε σπιτική πλαστελίνη στο βίντεο που ακολουθεί.






Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της διάσημης μαμάς με τον γιο της στην gallery που ακολουθεί.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved