Μαντώ Γαστεράτου: Στο κλίμα των Χριστουγέννων ο γιος της (εικόνες)

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο μικρός Γιώργος έχει ήδη μπει στο γιορτινό κλίμα.

Μαντώ Γαστεράτου: Στο κλίμα των Χριστουγέννων ο γιος της (εικόνες)

Τι κι αν διανύουμε το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου; Τα πρώτα χριστουγεννιάτικα έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στα μαγαζιά, ενώ πολλοί είναι και αυτοί, όπως η Φαίη Σκορδά και η Δούκισσα Νομικού που έχουν στολίσει το δέντρο στο σπίτι τους μετρώντας αντίστροφα για τα Χριστούγεννα.

Στο κλίμα των Χριστουγέννων και ο γιος της Μαντούς Γαστεράτου. Η παρουσιάστρια που πολύ συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τη με τους followers της, δημοσίευσε χθες μία φωτογραφία του ενώ παίζει με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια.

gasteratou gios xristougenna

Μαντώ Γαστεράτου: "Η αγάπη που έχεις για το παιδί σου είναι ατελείωτη"

Η παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media. Οι αναρτήσεις της είναι αυθόρμητες, χιουμοριστικές και έχει αποκτήσει το δικό της πιστό κοινό.

Ο γιος της, Γιώργος, πρωταγωνιστεί σε πολλές από αυτές και η αδυναμία που του έχει η παρουασιάστρια, δεν κρύβεται. Τον αποκαλεί με τα πιο cute παρατσούκλια και στις περισσότερες δημοσιεύσεις με τον γιο της χρησιμοποιεί το hastag #ασιφαω.

Η παρουσιάστρια έχει μιλήσει για τη μητρότητα και το πόσο άλλαξε την ίδια και τη ζωή της ο ερχομός του γιου της σε πολλές συνεντέυξεις της.

«Συνειδητοποίησα ότι η αληθινή αγάπη κρατά μια ζωή. Η αγάπη που έχεις για το παιδί σου είναι ατελείωτη, νιώθεις τόσα συναισθήμα¬τα μαζί! Αυτό το δέσιμο είναι παντοτινό. Ο Γιώργος είναι η κινητήριος δύναμή μου να κάνω τα πάντα. Ελπίζω να μεγαλώνει ευτυχισμένος, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να μεγαλώ¬σω έναν ευτυχισμένο και άξιο άνθρωπο», έχει πει σε συνέντευξή της στο TV Tύπος.

Δείτε διάφορες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Μαντώ Γαστεράτου με τον γιο της ανά περιόδους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved