Κατερίνα Παπουτσάκη: Πικ νικ με τους γιους της – Δείτε πόσο μεγάλωσαν

'Ολοι μαζί απόλαυσαν με φίλους μια όμορφη μέρα στην εξοχή.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Πικ νικ με τους γιους της – Δείτε πόσο μεγάλωσαν

Τι κι αν είναι Νοέμβρης… Οι θερμοκρασίες παραμένουν υψηλές για την εποχή επιτρέποντας ακόμα και μπάνιο στη θάλασσα ( κι όχι μόνο για τους χειμερινούς κολυμβητές).

Μεταξύ αυτών που εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό ήταν και η Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία μαζί με φίλους και τα παιδιά της έκαναν πικ νικ.

katerina papoutsaki pik nik1

H ηθοποιός ανέβασε δύο φωτογραφίες από την εκδρομή τους στη φύση γράφοντας χαρακτηριστικά: « Μια μέρα που θα θυμάμαι».

katerina papoutsaki pik nik

Πολλοί ήταν οι διαδικτυακοί της φίλοι που σχολίασαν πόσο ψήλωσαν οι γιοι της. Και όντως καθώς μεγαλώνουν, αλλάζου διαρκώς ( όπως όλα τα παιδιά σε αυτή την ηλικία).

Πικ νικ σε βουνό ή θάλασσα

Οι βόλτες σε κοντινό βουνό, μεγάλο πάρκο ή κοντά στη θάλασσα είναι ιδανική οικογενειακή βόλτα και οικονομική. Εξοπλιστείτε με όλα τα απαραίτητα (ψυγειάκι με νερό και χυμούς, σάντουιτς και τοστάκια, φρούτα και ωμά λαχανικά) και ξεκινήστε την εκδρομή σας.

Αφήστε τα παιδιά να παίξουν και να διασκεδάσουν στη φύση, να ανακαλύψουν τα πάντα μέσα σε ένα δάσος, αρκεί βέβαια να είστε σίγουροι ότι δεν κινδυνεύουν να χαθούν. Κάντε μία βόλτα μαζί τους με τα πόδια και αφήστε τα να τρέξουν και να αγγίξουν τα φυτά που βλέπουν και τους κάνουν εντύπωση. Αν το δάσος είναι και οργανωμένο, δηλαδή διαθέτει πάγκους με τραπέζια, μπορείτε να πάρετε μαζί σας και επιτραπέζια παιχνίδια για να παίξετε όλοι μαζί.

Για ακόμα περισσότερες ιδέες πώς να οργανώσετε ένα υπέροχο πάρτι διαβάστε εδώ.

Οι βόλτες της Κατερίνας Παπουτσάκη με τους γιους της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με κάθε ευκαιρία πηγαίνει βόλτες με τον Μάξιμο και τον Κίμωνα επιδιώκοντας να παίζουν έξω από το σπίτι . Μάλιστα αρκετές φορές δημοσιεύει φωτογραφίες από αυτές τις βόλτες τους. Δείτε μερικά στιγμιότυπα στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved