Ρούλα Ρέβη: Η ιδιαίτερη ανάρτηση για τη γιορτή του γιου της (εικόνες)

Δείτε τη δημοσίευση  της Ρούλας Ρέβη στο Instagram.

Ρούλα Ρέβη: Η ιδιαίτερη ανάρτηση για τη γιορτή του γιου της (εικόνες)

Την ονομαστική του γιορτή έχει σήμερα ο γιος της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα, Άγγελος - Μιχαήλ. Η γνωστή φωτογράφος ευχήθηκε στον γιο της και διαδικτυακά με μία ιδιαίτερη ανάρτηση:

"Πριν ακόμα μαθω τα φύλλα των παιδιών μου , πριν καν μαθω πως έχω στην κοιλιά μου 2 παιδάκια και καμία ιδέα δεν είχα πως θα γεννήσω ένα γιο , ένα περίεργο αλλα πολύ γλυκό βράδυ ποτέ δεν θα ξεχάσω πως ήρθε στα χείλη μου το όνομα ενός αγγέλου , του ζήτησα κάτι και όχι απλώς μου το έδωσε αλλά ήρθε και καθόρισε τη ζωή μου και εγκαταστάθηκε για πάντα στο πλάι μου ! Χρόνια πολλά ΑΓΓΕΛΕ ΜΙΧΑΗΛ , εισαι το πιο αστείο , δοτικό, ευαίσθητο και γοητευτικό αγγελάκι του κόσμου! Σε λατρεύουμε μωρό μου" έγραψε στο Instagram δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία του γιου της, στην οποία βλέπουμε το 6χρονο αγόρι ποζάρει χαμογελαστό στον φακό.

roula revi giorti gios

Ρούλα Ρέβη: Οι υπέροχες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τα παιδιά της

Η Ρούλα Ρέβη, ούσα φωτογράφος και μάλιστα μία από τις πιο ταλαντούχες και επιτυχημένες της χώρας, δεν θα μπορούσε να μην τραβάει υπέροχες φωτογραφίες και την ίδια της την οικογένεια. Πολλές από αυτές τις αναρτά και στο προφίλ της στο Instagram, όπου έχει το δικό της πιστό κοινό.

Άλλοτε δημοσιεύει φωτογραφίες της κόρη ςτης...

roula revi kori aeirial yoga 2

... άλλοτε του γιου της

roula 3

... και άλλοτε φωτογραφία και με τα δύο παιδιά μαζί.

roula.revi paidia 6

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η φωτογράφος στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved