Νάντια Μπουλέ: «Ο έρωτας, ο ανυπέρβλητος» - Δείτε τη νέα φώτο της κόρης της

Μια ακόμα όμορφη φωτογραφία της μικρής Σεμέλης δημοσίευσε η γνωστή ηθοποιός

Νάντια Μπουλέ: «Ο έρωτας, ο ανυπέρβλητος» - Δείτε τη νέα φώτο της κόρης της

H Νάντια Μπουλέ ανά διαστήματα αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες με την μοναχοκόρη της.

Όπως αυτή που δημοσίευσε χθες, με την 3,5 μηνών Σεμέλη να είναι ξαπλωμένη και να έχει πάνω της ένα υπέροχο ξύλινο παιχνίδι – κόσμημα με το όνομά της.


https://www.instagram.com/p/CV-V6o3sHdU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ηθοποιός χωρίς αμφιβολία , διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Απολαμβάνει το μεγάλωμα της κόρης της και παράλληλα έχει επιστρέψει στην τηλεόραση παρουσιάζοντας την εκπομπή Dot .

Oι δύσκολες μέρες μετά τον τοκετό

Όπως έχει πει σε συνέντευξή της, ο τοκετός της ήταν υπέροχος, μια πολύ ευχάριστη εμπειρία, όπως ακριβώς και η εγκυμοσύνη της.

Γέννησε φυσιολογικά με επισκληρίδιο, αλλά είχε ζητήσει από το γιατρό της, αν τα πράγματα δυσκόλευαν πολύ, να προχωρούσε σε καισαρική. «Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά. Πιο δύσκολες ήταν οι πρώτες ημέρες μετά τον τοκετό, τότε ταλαιπωρήθηκα λίγο σωματικά. Το πρώτο διάστημα ζορίστηκα αρκετά με το θηλασμό, γιατί απαιτεί υπομονή και προσπάθεια, σιγά σιγά όμως βρήκαμε το ρυθμό μας. Σε όλο αυτό το ταξίδι ήταν και είναι δίπλα μου ο Γιώργος, ο οποίος, παρότι στην αρχή ένιωθα ότι δεν έκανα τίποτα καλά, ήταν ο πιο υποστηρικτικός και καθησυχαστικός σύντροφος. Είναι πολύ σημαντικό ο σύντροφος να είναι πραγματικό στήριγμα σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο, κι εκείνος με βοήθησε να βιώσω όσο το δυνατόν πιο ομαλά τη μετάβαση και τις νέες συνθήκες στην καθημερινότητα μας», ανέφερε στο Hello.

Πλέον ζει έναν έρωτας, ανυπέρβλητο με την κόρη της και αυτό αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει. Δείτε τις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved