Αποστόλης Τότσικας: Τι έφερε από το Ιράν κι εντυπωσιάστηκε η Ρούλα Ρέβη

Ο γνωστός ηθοποιός επέστρεψε από το Ιράν.

Αποστόλης Τότσικας: Τι έφερε από το Ιράν κι εντυπωσιάστηκε η Ρούλα Ρέβη

Ο Αποστόλης Τότσικας για περισσότερο από ένα μήνα ήταν στο Ιράν, και συγκεκριμένα στην Τεχεράνη. Μάλιστα όλο αυτό τον καιρό ανέβαζε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βίντεο από τα μέρη που επισκέπτονταν.

Χθες λοιπόν η Ρούλα Ρέβη με μια φωτογραφία του, έκανε γνωστή την επιστροφή του. “Επέστρεψε” έγραψε χαρακτηριστικά συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια καρδιά.

roula.revi

Παράλληλα όμως έδειξε και τι έφερε ο Αποστόλης Τότσικας από το Ιράν ( ένα από τα πολλά πράγματα υποθέτουμε). Πρόκειται για εντυπωσιακά κεριά σε διάφορα χρώματα και με εντυπωσιακό σχέδιο.

roula.revi0

Η Ρούλα Ρέβη το διάστημα που απουσίαζε ο σύζυγός της ήταν με τα παιδιά της στην Τήνο. Το ζευγάρι είναι από τα πιο αγαπημένα του χώρου, και με κάθε ευκαιρία δείχνουν την απέραντη αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον.

Ο γνωστός ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή “Ελένη” είχε πει για την Ρούλα Ρέβη: “Δεν ξέρω που θα ήμουν αν δεν ήταν η Ρούλα. Πραγματικά δεν ξέρω τι κινήσεις θα είχα κάνει επαγγελματικά αν δεν ήταν η Ρούλα. Η Ρούλα είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Δεν βλέπω κάτι άλλο πέρα από αυτό. Είναι τα πάντα για μένα. Η σχέση μας σήμερα είναι πιο δυνατή από ποτέ. Είμαστε μια οικογένεια δεμένη στα καλά και στα κακά. Και ο άνδρας και η γυναίκα κρατάνε το σπίτι!”

Παρότι δεν ανεβάζουν συχνά οικογενειακές φωτογραφίες δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικές από όσες έχουν αναρτήσει κατά καιρούς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved