Λευτέρης Πετρούνιας: Η φωτογραφία με την κόρη του που μας έκανε να λιώσουμε

Μία υπέροχη φωτογραφία του Λευτέρη Πετρούνια και της κόρης τους δημοσίευσε η Βασιλική Μιλλούση.

Λευτέρης Πετρούνιας: Η φωτογραφία με την κόρη του που μας έκανε να λιώσουμε

Ο Λευτέρης Πετρούνιας διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του. Μερικές εβδομάδες πριν πήρε την πολυπόθητη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου και όσον αφορά την προσωπική του ζωή, απολαμβάνει την πατρότητα και τις στιγμές με τις δύο του κόρες και την σύζυγό του.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης συνεχίζει την συστηματική και σκληρή προπόνηση, πάντα όμως φροντίζει να βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του. Μέχρι σήμερα τον έχουμε δει να παίρνει τις κόρες του μαζί όταν προπονείται, να παίζει μαζί τους, να τις πηγαίνει στις κούνιες και πολλά πολλά ακόμα.

Τις πτυχές αυτές του Λευτέρη Πετρούνια μας δείχνει πολύ συχνά η Βασιλική Μιλλούση μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media. Η σύζυγος του Ολυμπιονίκη τον φωτογραφίζει σε ανύποπτο χρόνο και ανεβάζει τα πιο αυθόρμητα και απολαυστικά stories.

petrounias story

Ένα από αυτά δημοσίευσε μερικές ημέρες πριν. Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει αποκοιμηθεί δίπλα στην μία του κόρη (πιθανότατα τη μικρή) και η Βασιλική Μιλλούση απαθανάτισε το στιγμιότυπο.

leuteris petrounias mikri kori

Οι δύο κόρες του ζευγαριού, Σοφία και Ελένη, έχουν 13 μήνες διαφορά, και αυτό από μόνο του είναι πρόκληση για τους δύο γονείς.

Βέβαια το να έχεις παιδιά με μικρή διαφορά ηλικίας έχει και τα θετικά του όπως ότι έχουν μία, αν όχι κοινή, τουλάχιστον πανομοιότυπη ρουτίνα και ότι αναπτύσσουν ένα ισχυρό δέσιμο μεγαλώνοντας. Επίσης, για τους γονείς, όλα όσα έχουν ζήσει με τον ερχομό του πρώτου παιδιού είναι τόσο πρόσφατα, που η προσαρμογή στη νέα καθημερινότητα και με ένα δευτερο παιδί, είναι πιο εύκολη.

petrounias millousi kores

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού με τα παιδιά του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved