Δίαιτα μετά τον τοκετό: Τι περιλαμβάνει η πρώτη μέρα διατροφής της Χριστίνας Μπόμπα

Δίαιτα μετά τον τοκετό: Τι περιλαμβάνει η πρώτη μέρα διατροφής της Χριστίνας Μπόμπα

Τέσσερις μήνες μετά τον τοκετό η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να αρχίσει διατροφή για να χάσει τα κιλά που έχουν μείνει.

Με ένα ποστ πριν αρχίσει να δημοσιεύει το πρόγραμμα διατροφής της πρώτης μέρας της, αποκάλυψε πόσα κιλά ζυγίζει, πόσα κιλά ζύγιζε πριν μείνει έγκυος, πόσα κιλά ζύγιζε πριν μπει στην διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης και πόσα κιλά θέλει να χάσει, παρότρυνε μάλιστα και τις ακολούθους της να κάνουν το ίδιο.

xristina mpompa diaita meta ton toketo 1

"Πριν την εγκυμοσύνη: 62 κιλά. Πριν τον κύκλο της εξωσωματικής γονιμοποίησης: 58 κιλά. Τωρινό βάρος: 70,7 κιλά. 12 κιλά πρέπει να χάσω. Σήμερα είπα να ξεκινήσω διατροφούλα και γυμναστική και είπα να σας δείξω που ξεκινάμε και πού τελειώνουμε!", σχολίασε κάτω από την ανάρτησή της που τη δείχνει να ζυγίζεται. Ωστόσο, αργότερα ακολούθησαν αρκετές αναρτήσεις με το πρωινό που έφαγε, το δεκατιανό, το μεσημεριανο, το βραδινό της καθώς και τη γυμναστική που ακολούθησε.

Η γυμναστική που έκανε

"Σημερινός στόχος; 45 λεπτά περπάτημα", σχολίασε δείχνοντας το ρολόι της. Μάλιστα είχε για συντροφιά και μία από τις διδυμούλες της.

xristina mpompa diaita meta ton toketo 3

Πρώτη μέρα διατροφής της Χριστίνας Μπόμπα

Όλη μέρα χθες λοιπόν (που ήταν και η πρώτη μέρα διατροφής της) η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε όλα όσα έφαγε και πόσο χρόνο γυμνάστηκε.

Δείτε και εσείς παρακάτω τι περιλάμβανε η μέρα της και αρχίστε διατροφή για να χάσετε τα κιλά που σας ταλαιπωρούν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved