Ανίτα Μπραντ: «Matchy-matchy» με τον γιο της στη βόλτα (εικόνα)

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ανίτα Μπραντ στο Instagram.

Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος έγιναν γονείς τον Ιούλιο του 2020 . Ο μικρός Χρήστος, το «Χριστοπουλάκι» όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά στις αναρτήσεις τους, έγινε ενός έτους μόλις λίγους μήνες πριν και η make-up artist δεν τον αποχωρίζεται ούτε στιγμή, ούτε και όταν και όταν χρειάστηκε να ταξιδέψει στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

Η Ανίτα Μπραντ δημοσιεύει ολοένα και περισσότερες φωτογραφίες με τον γιο της το τελευταίο διάστημα. Μέσα από το Instagram της μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στο σπίτι, τις βόλτες ακόμα και τη δουλειά, όπου τον παίρνει μαζί της κάποιες φορές.

Μία νέα φωτογραφία με τον μικρό Χρήστο δημοσίευσε η Ανίτα Μπραντ λίγες μέρες πριν. Η διάσημη μαμά και ο γιος της ντύθηκαν ασορτί και πήγαν βόλτα στη θάλασσα . Μαμά και γιος φορούν τα ίδια παπούτσια και η make-up artist σχολιάζει: «Μatchy-Matchy. Δεν ξέρω ακριβός ποιον χαιρετάει, μάλλον τα κύματα γιατί μπροστά μας ήταν μόνο η θάλασσα. #χριστοπουλακι #xristopoulaki #christopoulaki»

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Η καθημερινότητα με τον γιο τους

Ο Χάρης Χριστόπουλος είναι από τους μπαμπάδες που ασχολούνται ενεργά με τη φροντίδα των παιδιών. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από όλες τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει κατά καιρούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη γέννηση του γιου κι έπειτα. Τον έχουμε δει να τον κάνει μασάζ, να τον κοιμίζει, ενώ τώρα που έχει μεγαλώσει, δεν είναι λίγες οι φορές που τον παίρνει μαζί του για βόλτες και ποδηλατάδα, μία δραστηριότητα που απολαμβάνει και ο ίδιος πολύ.

Η Ανίτα Μπραν δημοσιεύει κι εκείνη με τη σειρά της φωτογραφίες με τον μικρό Χρήστο, θίγοντας κάποιες φορές μάλιστα και ζητήματα για τα παιδιά και τη μητρότητα που αφορούν και άλλες μαμάδες, όπως είναι η ώρα του φαγητού και το κατά πόσο τα παιδιά πρέπει να παίζουν με το φαγητό τους ή όχι.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει το ζευγάρι με τον γιο του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved