Βασιλική Ανδρίτσου: Γλυκύτατη η κόρη της - Δείτε πώς ντύθηκε

Η ηθοποιός απαθανάτισε την κόρη της και μοιράστηκε τη φωτογραφία με τους followers της.

Βασιλική Ανδρίτσου: Γλυκύτατη η κόρη της - Δείτε πώς ντύθηκε

Ξεχωριστός είναι ο μήνας Φεβρουάριος για την Βασιλική Ανδρίτσου καθώς έγινε για πρώτη φορά μαμά. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, το 2019, έφερε στον κόσμο την Ανθένια, κι έκτοτε η ζωή της άλλαξε ολοκληρωτικά.

Με τον σύζυγό της, Νίκο Συμενίδη, είναι μαζί από το 2011 και η επιθυμία τους να αποκτήσουν παιδί ήταν μεγάλη.Ο ερχομός της κόρης τους ήταν ένα θεόσταλτο δώρο και η ταλαντούχα ηθοποιός, τόσο μέσα από συνεντεύξεις όσο και με αναρτήσεις, εκφράζει την απέραντη ευτυχία που κατάφερε να βιώσει τη μητρότητα.

Η Ανθένια θα γίνει δύο ετών σε λίγες ημέρες και η μητέρα της όλο αυτό το διάστημα μοιράζεται απλές στιγμές της καθημερινότητας μαζί της. Σχεδόν σε όλες τις αναρτήσεις της, το χαμόγελο ευτυχίας είναι αυτό που ξεχωρίζει. «Ω τι τυχερή εγώ... που με αξίωσε ο θεός να γίνω μητέρα...♥️♥️♥️ », είχε γράψει μεταξύ άλλων σε ένα από τα ποστ της.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της κόρης της, δείχνοντάς μας πώς υποδέχτηκε τον Φεβρουάριο.Η Ανθένια φοράει τεράστια γάντια στα χέρια της, μια πολύχρωμη φούστα από τούλι και μποτάκια! "Υποδεχόμαστε τον αγαπημένο μας μήνα", σχολίασε η Βασιλική Ανδρίτσου.

adritsou

Δείτε κι άλλες όμορφες φωτογραφίες της μοναχοκόρης της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved