Οι αναρτήσεις των διάσημων μαμάδων και μπαμπάδων για την 28η Οκτωβρίου

Δείτε φωτογραφίες με τα παιδιά τους και όχι μόνο.

Οι αναρτήσεις των διάσημων μαμάδων και μπαμπάδων για την 28η Οκτωβρίου

81 χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Ιωάννης Μεταξάς είπε το ιστορικό "ΟΧΙ" στους Ιταλούς. Η Ελλάδα εισχωρει στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Ο Ελληνοιταλικός πόλεμος και τα χρόνια της κατοχής αποτελούν σταθμοί της νεότερης ελληνικής ιστορίας.

Η 28η Οκτωβρίου είναι μία σπουδαία μέρα για την πατρίδα μας και κάθε χρόνο ανήμερα της Εθνικής Επετείου γιορτάζουμε τον ηρωισμό των Ελλήνων απέναντι στους Γερμανούς και τους συμμάχους τους.

Οι φωτογραφίες για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου κατακλύζουν τα social media σήμερα και πολλοί ήταν και οι γονείς της ελληνικής showbiz που έστειλαν τις δικές τους ευχές και μηνύματα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μεταξύ αυτών, η Σία Κοσιώνη, η Μαντώ Γαστεράτου, η Νονη Δούνια και ο Kώστας Μπακογιάννης.

"Το «όχι» μας αναγκάζει να εξετάσουμε πραγματικά πώς επιτρέπουμε τους ανθρώπους στην ζωή μας να μας συμπεριφέρονται...

Κάνεις δεν θέλει να χαλάσει την εικόνα του καλού παιδιου, ενοχλούν τα όχι βλέπετε γιατί "ξεβολευουν"... Σε συμπαθούν όταν λες σε ολα ναι αλλά έχεις αναρωτηθεί αν πραγματικά σε σέβονται;

Είμαι υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα και που διδάχτηκα από το ιερό έθνος μου την σημασία του ΟΧΙ στην ζωή μου!
Ο περήφανος λαός μας που ειπε «όχι» στον επίδοξο κατακτητή φωνάζοντας «αέρα», μας χάρισε το πολυτιμοτερο αγαθο όλων ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! Η ελευθερία είναι, για έναν άνθρωπο, η δυνατότητά του να δρα κατά βούληση. Βούληση είναι η δυνατότητα του ατόμου να θέτει στόχους να αποφασίζει και να πραγματοποιεί! Στο μυαλό μου η ευτυχία είναι συνυφασμένη με την έννοια της ελευθερίας, γι αυτό ας μην ξεχνάμε ποτέ αυτούς τους ήρωες που αγωνίστηκαν με αυτοθυσία για εμάς!
Ας προσπαθήσουμε με ενσυναισθηση να εξηγήσουμε στους μικρότερους τη σημασία της σημερινής ημέρας που είναι μεγάλη!" έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία.

anartiseis diasimwn 28i oktwvriou

Δείτε όλες τις αναρτήσεις τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved