Νόνη Δούνια: Περήφανη για την κόρη της - H φωτογραφία τους στο Instagram

Η κόρη της Νόνης Δούνια συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Α και η διάσημη μαμά έδωσε το "παρών".

Νόνη Δούνια: Περήφανη για την κόρη της - H φωτογραφία τους στο Instagram

Η κόρη της Νόνη Δούνια και του Κυριάκου Μουρατίδη έγινε 15 ετών τον περασμένο Ιούλιο.

«Γεννημένη την 4η Ιουλίου! Να τα εκατοστήσεις Ρια μας, να είσαι πάντα υγιής και να χαμογελάς, να χαίρεσαι την κάθε στιγμή της ζωής σου, να απολαμβάνεις τα θετικά και να μαθαίνεις από τα δύσκολα. Συνέχισε να κάνεις τον κόσμο γύρω σου ομορφότερο ❤️#happybirthday #daughter» είχε γράψει τότε στην ανάρτησή της την οποία συνόδευσε με μία σειρά φωτογραφιών της κόρης της από την παιδική της ηλικία μέχρι και σήμερα.

Η Ρία Μουρατίδη έχι μεγαλώσει πλέον πολύ, είναι μια πανέμορφη κοπέλα, που μοιάζει και στου δύο της γονείς. Λατρέυει τον αθλητισμό και από μικρή ασχολείται με την καλλιτεχνική κολύμβηση. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η 15χρονη βρέθηκε στην Λάρισα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Α. Στο πλευρό της βρέθηκε και η μητέρα της, η οποία δημοσίευσε δύο φωτογραφίες. Στη μία η 15χρονη Ρία ποζάρει μόνη της στον φακό δίπλα στην πισίνα...

noni dounia kori agwnes 1

... και στην άλλη η Νόνια Δούνια ποζάρει μαζί της, νιώθοντας περηφάνεια και συγκίνηση, όπως έγραψε και στο Instagram Story της.

noni dounia kori agwnes 2

Νόνη Δούνια: Η οικογένεια πάνω από όλα

Για τη Νόνη Δούνια, η οικογένειά της είναι πάνω από όλα. Μετά την περιπέτεια υγείας που είχε, αναθεώρησε πολλά πράγματα στη ζωή της και δίνει πλέον βαρύτητα στα ουσιαστικά, προσπαθώντας τα υπόλοιπα να τα προσπερνά.

Η οικογένειά της είναι το στήριγμά της γι΄αυτό και θέλει να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν όλοι μαζί. Οσο για το αν υπάρχει κάποιο μυστικό για να είναι ένας γάμος ευτυχισμένος, είχε πει μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό»: «Αν αφήσεις τη σχέση, χάνεται. Πρέπει να κάνεις μικρά πράγματα που έκανες και στην αρχή και δεν πρέπει να σταματήσεις».

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της πολιτικού με την οικογένειά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved