Νάντια Μπουλέ: Οι πρώτες φώτο μετά από καιρό με την μπέμπα της

H γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες με την κόρη της.

Νάντια Μπουλέ: Οι πρώτες φώτο μετά από καιρό με την μπέμπα της

Η Νάντια Μπουλέ διανύει από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Απολαμβάνει το μεγάλωμα της κόρης της και παράλληλα έχει επιστρέψει στην τηλεόραση παρουσιάζοντας την εκπομπή Dot .

Ανά διαστήματα μάλιστα, μοιράζεται μερικές από τις μοναδικές, καθημερινές στιγμές μαζί της με τους ακολούθους της στο Instagram.

Όπως αυτές που δημοσίευσε χθες με την μικρή στην ολόλευκη κούνια της.

nadiaboule1

Το παιδικό δωμάτιο της κόρης της

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει επιλέξει το λευκό χρώμα για το δωμάτιο της Σεμέλης-Ρωξάνης. Στους τοίχους πρόσθεσε αυτοκόλλητα με καφέ, γκρι και σκούρο πράσινο ενώ η κούνια είναι τύπου Μοντεσσόρι.

nantia mpoule

O τοκετός και οι δυσκολίες του θηλασμού

Όπως έχει πει σε συνέντευξή της στο Hello, ο τοκετός της ήταν υπέροχος, μια πολύ ευχάριστη εμπειρία, όπως ακριβώς και η εγκυμοσύνη της.

« Αν και φοβόμουν τη διαδικασία, ακολούθησα κάποια βασικά βήματα, τα οποία με βοήθησαν πολύ. Ασχολούμαι ολιστικά με το θέμα του wellness, σε ό,τι αφορά τη διατροφή, την άσκηση, την ψυχολογία, την καλή ζωή και την ευεξία, οπότε υιοθέτησα κανόνες καλής ζωής και εκείνη την περίοδο. Επισκέφθηκα από νωρίς διατροφολόγο για να μπορέσω να κρατηθώ στα σωστά κιλά με το σωστό τρόπο. Επίσης, έκανα πλάτες μέχρι τον όγδοο μήνα κάτι που αποδείχθηκε ότι με βοήθησε πολύ εκείνους τους εννέα μήνες-, ενώ η εξοικείωση με τη σωστή αναπνοή από τα χρόνια που κάνω φωνητική και τραγούδι συνέβαλε απεριόριστα κατά τη διάρκεια του τοκετού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον θηλασμό, το πρώτο διάστημα ζορίστηκε αρκετά, γιατί απαιτεί υπομονή και προσπάθεια, σιγά σιγά όμως βρήκε το ρυθμό της. «Σε όλο αυτό ίο ταξίδι ήταν και είναι δίπλα μου ο Γιώργος, ο οποίος, παρότι στην αρχή ένιωθα ότι δεν έκανα τίποτα καλά, ήταν ο πιο υποστηρικτικός και καθησυχαστικός σύντροφος. Είναι πολύ σημαντικό ο σύντροφος να είναι πραγματικό στήριγμα σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο, κι εκείνος με βοήθησε να βιώσω όσο το δυνατόν πιο ομαλά τη μετάβαση και τις νέες συνθήκες στην καθημερινότητα μας», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Και η καθημερινότητά της πλέον είναι γεμάτη με όμορφες στιγμές παρέα με την μοναχοκόρη της. Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε την δεύτερη φωτογραφία που δημοσίευσε με την μικρή στην κούνια της, καθώς και τις πιο πρόσφατες που βρήκαμε στον λογαριασμό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved