Νάντια Μπουλέ: Κάνει γιόγκα on-camera για πρώτη φορά μετά τον τοκετό

Ένα εντυπωσιακό βίντεο δημοσίευσε η νέα μαμά.

Νάντια Μπουλέ: Κάνει γιόγκα on-camera για πρώτη φορά μετά τον τοκετό

Μία από τις ευτυχισμένες περιόδους της ζωή της διανύει η Νάντια Μπουλέ. Η ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μαμά στις 16 Ιουλίου και η νέα της καθημερινότητά περιλαμβάνει λίγο ύπνο, πολλές αγκαλιές, ταΐσματα, αλλάγματα και πάλι από την αρχή.

Για ένα διάστημα μετά τον τοκετό, η Νάντια Μπουλέ απείχε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόσφατα, ωστόσο, επανήλθε και ολοένα και πιο συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τη νέα της καθημερινότητα με το μωρό, αλλά και συμβουλές προς τις άλλες νέες και μέλλουσες μαμάδες για τη διατροφή και τη γυμναστική στην εγκυμοσύνη, αλλά και μετά τη γέννα.

Όσο για το πώς βιώνει τη μητρότητα, σε ένα Q&A που έκανε τελευταία η ηθοποιός, επιβεβαίωσε τα αναμενόμενα: ο ύπνος είναι ελάχιστος αν και το τελευταίο διάστημα παλεύουν να μπουν σε πρόγραμμα και επίσης ο θηλασμός στην αρχή τουλάχιστον, είχε τις δυσκολίες του.

mpoule thilazei mwro

Η Νάντια Μπουλέ γέννησε λιγότερο από δύο μήνες πριν, ήδη όμως ετοιμάζεται για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, καθώς θα παρουσιάζει την εκοπμπή Dot στο ΣΚΑΙ με τον συνάδελφό της Μίνωα Θεοχάρη. Η νέα μαμά έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες, αρχικά φροντίζοντας να αντλεί συστηματικά μητρικό γάλα ώστε να μπορεί να αφήνει στο σπίτι για τις ώρες που θα λείπει και επίσης ξεκίνησε και πάλι σιγά-σιγά τη γυμναστική.

Μάλιστα, νωρίτερα το πρωί η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο με την ίδια να κάνει γιόγκα, για πρώτη φορά μετά τον τοκετό. Οι κινήσεις τις είναι αργές, απαλές, για να μην καταπονήσει το σώμα της και σε αυτό εστίασε και η νέα μαμά στο μήνυμα που έγραψε στην ανάρτησή της.

«Εχθές ήταν η πρώτη μέρα πάνω στο yoga mat, μετά την εγκυμοσύνη. Θέλω να ξαναβρώ τη φόρμα μου, αλλά με τον πιο γλυκό και φιλικό τρόπο για το σώμα μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι λιγότερο αποτελεσματικός, το αντίθετο.

Η συχνή και χαμηλής έντασης άσκηση είναι το κλειδί για να δεις τα πιο θεαματικά αποτελέσματα στο σώμα σου, αλλά και στην ψυχολογία σου.

Εχθές λοιπόν ήθελα απλώς να ξυπνήσω το σώμα μου μετά από το απαραίτητο διάστημα ξεκούρασης και αποκατάστασης.

Να το αγαπάμε το σώμα μας, κάνει καταπληκτικά πράγματα για εμάς και μας επιστρέφει πάντα τη φροντίδα ❤️ backtobasics #postpartum #postpartumbody #loveyourbody #exercise»


https://www.instagram.com/p/CTWXWgPob3u/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γιόγκα (yoga): Ποια τα οφέλη;

Η γιόγκα προέρχεται από τη σανσκριτική ρίζα yuj που σημαίνει "ένωση του νου και του σώματος". Είναι μία εναλλακτική μορφή άσκησης, μία φιλοσοφία ζωής, με σημαντικά οφέλη για τη σωματική και ψυχική υγεία.

Όσον αφορά το σώμα, οι ασκήσεις yoga:

  • ενδυναμώνουν τους μύες
  • βελτιώνουν στη στάση σώματος
  • βελτιώνουν την ευλυγισία

Σε σχέση με την ψυχική υγεία, η γιόγκα θεωρείται ότι ηρεμεί το νευρικό σύστημα και προάγει την ψυχική ευεξία.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Νάντια Μπουλέ μετά τη γέννηση της κόρης της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved