Νάντια Μπουλέ: Απαθανάτισε την κόρη της με το πιο cute outfit (εικόνες)

«Αγαπάμε τις Κυριακές» σχολίασε η γνωστή ηθοποιός στην ανάρτησή της.

Νάντια Μπουλέ: Απαθανάτισε την κόρη της με το πιο cute outfit (εικόνες)

Μία νέα φωτογραφία του μωρού της δημοσίευσε χθες η Νάντια Μπουλέ. Η ηθοποιός πέρασε την Κυριακή με την κορούλα της, και την απαθανάτισε με ένα ιδιαίτερο και πολύ cute outfit. H τριών μηνών μπέμπα φοράει ένα λευκό κορμάκι με μεγάλες κατακόκκινες καρδιές και η ηθοποιός σχολιάζει χιουμοριστικά «Αγαπάμε τις Κυριακές».

nadia mpoule kori kormaki kardia

Νάντια Μπουλέ: Τρεις μήνες μαμά – Η επιστροφή στην τηλεόραση και το όνομα της κόρης της

H Νάντια Μπουλέ έγινε για πρώτη φορά μαμά στις 16 Ιουλίου. Τις πρώτες εβδομάδες μετά τον τοκετό επείχε από τα social media στα οποία όμως πλέον, μοιράζεται ολοένα και περισσότερα στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της. Όλο αυτό το διάστημα, η ηθοποιός απολαμβάνει τη μητρότητα, προσαρμόζεται στη νέα της ρουτίνα και μοιράζεται συμβουλές και τις μέχρι στιγμής εμπειρίες της.

nadia mpoule kori fotografia kormaki kardies 1

Τα αρχικά σχέδια της ηθοποιού για τον φετινό χειμώνα δεν συμπεριελάμβαναν την συμμετοχή της σε κάποια τηλεοπτική σειρά ή παράσταση, ωστόσο, είπε το "ναι" στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και τη βλέπουμε σε έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν που την έχουμε συνηθίσει. Η Νάντια Μπουλέ και Μίνωας Θεοχάρης, παρέλαβαν τα ηνία από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και ανέλαβαν την παρουσίαση του Dot κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Η εκπομπή έτσι και αλλιώς είναι μαγνητοσκοπημένη, κάτι που διευκολύνει και την ίδια ώστε να μην χρειάζεται να λείπει πολλές ώρες μακριά από το μωρό της. Όσο για το όνομα, που θα δώσουν στην κόρη τους η Νάντια Μπουλέ και ο Γιώργος Ισάακ, την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello.

«Αποφασίσαμε να την ονομάσουμε Σεμέλη-Ρωξάνη και θα τη φωνάζουμε Σεμέλη.»

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved