Νάντια Μπουλέ: Να τι έχει αγαπήσει η κόρη της και το έχει μαζί της

Δεν το αποχωρίζεται ούτε όταν κοιμάται. 

Νάντια Μπουλέ: Να τι έχει αγαπήσει η κόρη της και το έχει μαζί της

Μια τρυφερή φωτογραφία της κόρης της δημοσίευσε η Νάντια Μπουλέ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Φωτογράφισε την Σεμέλη-Ρωξάνη, αγκαλιά με μια καμηλοπάρδαλη. 'Οπως εξηγεί, η κόρη της έχει αγαπήσει το νέο μασητικό της, τη Σόφη την καμηλοπάρδαλη. Η μικρούλα κοιμάται και την έχει αγκαλιά, όπως θα δείτε στη φωτογραφία που δημοσίευσε μαμά της.

nadiaboule kori


Πότε το μωρό αρχίζει να βγάζει δόντια;

Το κάθε παιδί είναι διαφορετικό και το ίδιο ισχύει και για τον ρυθμό ανάπτυξής του. Κάποια μωρά βγάζουν το πρώτο του δόντι στον τέταρτο μήνα, άλλα στον έκτο, άλλα στον ένατο ή ακόμα πιο κοντά στα πρώτα τους γενέθλια.

Τα δόντια που βγαίνουν συνήθως πρώτα είναι οι κάτω μπροστινοί κοπτήρες. Σειρά έχουν οι πάνω, έπειτα οι δύο πάνω πλάγιοι κοπτήρες και στη συνέχεια οι δύο κάτω. Μετά βγαίνουν οι πάνω γομφίοι, έπειτα οι κάτω και σειρά έχουν οι πάνω και οι κάτω κυνόδοντες.

Ποια είναι τα συμπτώματα της οδοντοφυΐας

Τα συμπτώματα της οδοντοφυΐας συνήθως προηγούνται της πραγματικής εμφάνισης των πρώτων δοντιών. Από τα πιο συνηθισμένα είναι:

  • άρνηση για φαγητό
  • περισσότερα σάλια
  • εξανθήματα γύρω από το στόμα
  • πρησμένα και ευαίσθητα ούλα
  • βάζει συνέχεια το χέρι στο στόμα
  • κλάματα χωρίς κάποιον προφανή λόγο

Πώς θα βοηθήσετε το μωρό σας να ανακουφιστεί από τον πόνο;

Δώστε του παιχνίδια οδοντοφυΐας
Τα παιχνίδια οδοντοφυΐας μπορούν να κάνουν το μωρό να αισθανθεί καλύτερα. Θα έχετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα εάν τα διατηρήσετε δροσερά στο ψυγείο.

Προσφέρετέ του κρύες τροφές

Για παράδειγμα μπορείτε να του δώσετε λίγο γιαούρτι ή φρουτόκρεμες που θα έχετε πρώτα αφήσει για λίγη ώρα στο ψυγείο. Υ υφή της κρύας κρέμας θα ανακουφίσει το μωρό.

Δείτε τι άλλο μπορείτε να κάνετε για να το ανακουφίσετε εδώ.

Γενικά η Νάντια Μπουλέ αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες της κόρης της και είναι ελάχιστες οι αναρτήσεις που έχει κάνει μαζί της.Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τι έχει ανεβάσει στο Instagram από την ημέρα της γέννησης της κόρης της μέχρι σήμερα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved