Νάντια Μπουλέ: Απογευματινή βόλτα με την κόρη της (εικόνες)

Δείτε τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η ηθοποιός μέσω Instagram.

Νάντια Μπουλέ: Απογευματινή βόλτα με την κόρη της (εικόνες)

Η Νάντια Μπουλέ έγινε για πρώτη φορά μαμά στις 16 Ιουλίου και έκτοτε απολαμβάνει την κάθε στιγμή με την κορούλα της. Το πρώτο διάστημα μετά τον τοκετό, απείχε από τα social media, όμως πλέον έχει κάνει ένα δυναμικό come-back και μοιράζεται ολοένα και πιο συχνά στιγμιότυπα από τη νέα της καθημερινότητα. Αυτή περιλαμβάνει λίγο ύπνο, ταΐσματα, ήπια γυμναστική (θυμάστε το βίντεο με την ηθοποιό που κάνει για πρώτη yoga μετά τον τοκετό;) και φυσικά καροτσάδες, τώρα που ο καιρός είναι ακόμα καλός, χωρίς πολλή ζέστη ή κρύο.

Οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Νάντια Μπουλέ με την κόρη της είναι ελάχιστες και από τις πιο πρόσφατες είναι αυτές που ανήρτησε μερικές ημέρες πριν κατά τη διάρκεια της βόλτας τους. Στη μία η μαμά, εμφανώς ανανεωμένη, ποζάρει μαζί με την κόρη της στο καρότσι...

nadia mpoule karotsada kori

...και στην άλλη, η ηθοποιός φωτογράφισε το μωρό μαζί με το σκυλάκι τους.

mpoule karotsada me mwro

Βόλτα με το μωρό: Τι πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας

Κατά τη διάρκεια της βόλτας, το μωρό απολαμβάνει να παρατηρεί έναν νέο κόσμο. Έναν κόσμο γεμάτο ερεθίσματα και μυρωδιές, εικόνες και περίεργους ήχους.

Για να την απολαύσετε βέβαια και εσείς αλλά και ίδιο το μωράκι σας είναι σημαντικό να έχετε προνοήσει και να έχετε μαζί σας ό,τι μπορεί να χρειαστείτε όπως:

  • Πάνες - Θα χρειαστείτε μία πάνα για κάθε δύο ώρες που είστε έξω
  • Υγρά μαντηλάκια
  • Κρέμα / αλοιφή για βρέφη
  • Επιφάνεια για αλλαγές - Πότε δεν ξέρετε πότε θα σας χρειαστεί.
  • Μικρές σακούλες - Χρησιμοποιήστε τις για λερωμένες πάνες και ρούχα.
  • Πιπίλες - Εάν τις χρησιμοποιείτε, φυλάξτε τις σε μια καθαρή τσάντα
  • Απολυμαντικό χεριών
  • Αλλαξιές ρούχων - Ρίξτε μέσα στη τσάντα ένα ζευγάρι επιπλέον
  • Καπέλο και αντιηλιακό - Προστατέψτε τα μωρά με ένα καπέλο για σκιά και αντηλιακό για τα μωρά που είναι μεγαλύτερα των έξι μηνών.
  • Κουβέρτα - Όποια και αν είναι η εποχή, είναι πάντα καλό να έχετε μαζί μας μια κουβέρτα για τα απροειδοποίητα αεράκια.

Νάντια Μπουλέ: Η επιστροφή στην τηλεόραση

Τα αρχικά σχέδια της ηθοποιού για τον φετινό χειμώνα δεν συμπεριελάμβαναν την συμμετοχή της σε κάποια τηλεοπτική σειρά ή παράσταση, ωστόσο, είπε το "ναι" στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και θα την βλέπουμε σε έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν που την έχουμε συνηθίσει. Η Νάντια Μπουλέ και Μίνωας Θεοχάρης, παρέλαβαν τα ηνία από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και ανέλαβαν την παρουσίαση του Dot κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Η νέα μαμά έχει ξεκινήσει της ετοιμασίες, οι οποίες μεταξύ άλων περιλαμβάνουν και τη συστηματική άντληση μητρικού γάλακτος, ώστε να μπορεί να αφήνει στο σπίτι για τις ώρες που θα λείπει.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογαφίες που έχει δημοσιεύσει η Νάντια Μπουλέ με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved