2χρονος έπεσε σε φρεάτιο με νερό – Τα αντανακλαστικά της μαμάς του τον έσωσαν

Το φρεάτιο είχε βάθος δύο μέτρα και το αγοράκι σώθηκε την τελευταία στιγμή.

2χρονος έπεσε σε φρεάτιο με νερό – Τα αντανακλαστικά της μαμάς του τον έσωσαν

Ένα ακόμα περιστατικό που αποδεικνύει ότι μία μάνα είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να κάνει τα πάντα για το παιδί της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού τύπου, το αγοράκι και η μητέρα του βρίσκονταν χθες το πρωί σε παιδική χαρά του New Jersey. Ο 2χρονος, ενώ έπαιζε, έπεσε ξαφνικά σε ανοιχτό φρεάτιο βάθους δύο περίπου μέτρων. Μέσα στο φρεάτιο υπήρχε νερό, το οποίο έφτανε μέχρι το στόμα του νηπίου.

Η μητέρα κάλεσε την πυροσβεστική και χωρίς δεύτερη σκέψη, πήδηξε και αυτή μέσα για να σώσει τον γιο της. Τα υδάτινα ρεύματα είχαν ήδη μετατοπίσει το αγοράκι το οποίο ανασύρθηκε από το φρεάτιο υγιές. Αμέσως μετά βγήκε μόνη της και η θαρραλέα μητέρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, το αγοράκι είχε καταπιεί μικρή ποσότητα νερού και προληπτικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Όταν βρίσκεσαι αντιμέτωπος με μία τέτοια κατάσταση και πρόκειται για το δικό σου παιδί, κάνεις τα πάντα για να το σώσεις» αναφέρει ο Anthony Schmidtberg ένας από τους πυροσβέστες που βρέθηκε στο σημείο, σύμφωνα με το WABC. «Το πιο εκπληκτικό ήταν ότι η μητέρα αυτή κατάφερε να βγάλει το παιδί αλλά και να βγει μόνη της από εκεί, καθώς δεν υπάρχει σκάλα στο συγκεκριμένο σημείο.»

Ακόμα παραμένει άγνωστο γιατί το φρεάτιο ήταν ανοιχτό, ειδικά σε ένα μέρος όπως μία παιδική χαρά. Ωστόσο, στην περιοχή δεν είναι κάτι ασυνήθιστο λόγω των καιρικών φαινομένων. Οι άνεμοι είναι τόσο δυνατοί κάποιες φορές, όπως πρόσφατα στον τυφώνα Ida, που σηκώνουν και τα καλύματα από τα φρεάτια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved