Φωτογράφος ζήτησε από αυτό το αγόρι να βγάλει τη μάσκα -Η αντίδρασή του επική

Ο μικρός Mason δεν έβγαλε τη μάσκα του ούτε για την καθιερωμένη σχολική φωτογραφία. 

Φωτογράφος ζήτησε από αυτό το αγόρι να βγάλει τη μάσκα -Η αντίδρασή του επική
facebook / nicole.tucker.311

Ο μικρός Mason από τη Νεβάδα, μαθητής της Α’ Δημοτικού, κατάφερε να γίνει είδηση στα ξένα μέσα και τα social media λόγω της άρνησής του να αποχωριστεί την προστατευτική μάσκα κατά την σχολική φωτογράφιση.

Ο λόγος; Ακούει πάντα τη μαμά του!

Το περιστατικό έκανε γνωστό η μητέρα του, Nicole Peoples μέσα από το Facebook καταγράφοντας και τον διάλογο μεταξύ του γιου της και του φωτογράφου.

Φωτογράφος: "Εντάξει, βγάλτε τη μάσκα σας".
Mason : "Η μαμά μου είπε να τη φοράω συνεχώς εκτός αν τρώω και είμαι μακριά από όλους."
Φωτογράφος: Είμαι βέβαιος ότι είναι εντάξει να τη βγάλεις για τις φωτογραφίες.
Mason : "Όχι, η μαμά μου μου είπε σοβαρά να φροντίσω να τη φοράω."
Φωτογράφος: "Είσαι βέβαιος ότι δεν θέλεις να την αφαιρέσεις για 2 δευτερόλεπτα;"
Mason : "Όχι ευχαριστώ, πάντα ακούω τη μαμά μου!"
Φωτογράφος:" Εντάξει λοιπόν, πες cheese!"

Η μητέρα του μόνο περήφανη μπορεί να είναι για τον γιο της που δεν έβγαλε τη μάσκα ούτε για τη φωτογραφία του σχολείου αλλά όπως σχολίασε θα έπρεπε να ήταν πιο σαφής με τους κανόνες.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Είμαι τόσο περήφανη που κράτησε το λόγο του αλλά θα έπρεπε να ήμουν πιο σαφής με τους κανόνες για αυτή την ημέρα».

Από τη στιγμή της δημοσίευσης και μετά η Nicole Peoples, έλαβε χιλιάδες μηνύματα στο Facebook από ανθρώπους που επαινούσαν τον γιο της για το γεγονός ότι κράτησε το λόγο του.

«Πρέπει να είσαι περήφανη! Είναι δύσκολο να σταθείς απέναντι σε έναν ενήλικα, αλλά είχε την αυτοπεποίθηση να υπερασπιστεί αυτό που θεωρούσε σωστό. Έκανες καλή δουλειά!», ήταν ένα από τα πολλά σχόλια ενώ οι περισσότεροι σχολίασαν ότι ο μικρός έγινε viral!

Η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει όλο αυτό τον κόσμο που έσπευσε να συγχαρεί την ίδια και τον γιο της.

« Ο Mason κι εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι με όλη αυτή την αγάπη που δεχτήκαμε μετά την δημοσίευση της σχολικής του φωτογραφίας. Έχει διαβάσει τόσα πολλά σχόλιά σας με το μεγαλύτερο χαμόγελο στα χείλη του! Είναι τόσο χαρούμενος που βλέπει τόσους ανθρώπους να είναι περήφανοι για αυτόν και να λένε ότι έκανε τόσο καλή δουλειά! (Είναι τόσο περήφανος!). Όλοι σας έχετε φτιάξει τη μέρα του μικρού μου !! Είναι ένα καλό, έξυπνο, συμπονετικό, μικρό παιδί. Σας ευχαριστώ που του δείξατε ότι η ειλικρίνεια και η ακεραιότητά του μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά σε αυτόν τον κόσμο», έγραψε στη σελίδα της στο Facebook.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved