Μαμά-ηρωίδα σώζει το παιδί της την τελευταία στιγμή από τοίχο που καταρρέει

Η μητέρα μπήκε ανάμεσα στον τοίχο που γκρεμίστηκε και στον γιο της, σώζοντάς του τη ζωή.

Μαμά-ηρωίδα σώζει το παιδί της την τελευταία στιγμή από τοίχο που καταρρέει

Μία μάνα είναι ικανή να κάνει τα πάντα για το παιδί της. Αυτό αποδεικνύει και ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες μέρες τον γύρο του διαδικτύου.

Το βίντεο δημοσίευσε ο Susanta Nanda στο Twitter με τίτλο «Ο κόσμος χρειάζεται τις μαμάδες» και δείχνει μία μητέρα να σώζει τη ζωή του παιδιού της, θέτοντας σε κίνδυνο τη δική της.

Η μητέρα κάθεται σε ένα πεζουλάκι και μπροστά της στέκεται όρθιο το νήπιο παιδί της. Ξαφνικά ακούει τον τοίχο που ραγίζει και σε κλάσματα δευτερολέπτου σηκώνεται όρθια και μπαίνει ασπίδα, ανάμεσα στο παιδί της στον τοίχο που καταρρέει. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας από τους δύο και αμέσως μετά, η μητέρα σήκωσε το αγοράκι για να το δώσει στον μπαμπά του που έτρεξε στο σημείο.

Το βίντεο έγινε viral και συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια. Κάποιοι χαρακτήρισαν τη μητέρα «υπεράνθρωπο», ενώ άλλοι ταυτίστηκαν με το σχόλιο του Susanta που ανέβασε το βίντεο σχολιάζοντας «Ο κόσμος μας χρειάζεται μανάδες σαν αυτήν».

mama swzei paidi binteo
mama swzei paidi binteo 2

Η αγάπη της μάνας είναι πράγματι άνευ όρων. Μπροστά στην ασφάλεια και το καλό του παιδιού της, μία μαμά δεν βάζει τίποτα και κανέναν. Ένα ακόμα πρόσφατο περιστατικό που το αποδεικνύει συνέβη στην πόλη Durban της Νότιας Αφρικής.

Μία 26χρονη μητέρα με το όνομα Naledi Manyoni πέταξε το μωρό της για να το σώσει από φλεγόμενο κτίριο στο οποίο βρίσκονταν και οι δύο.

«Είχα πανικοβληθεί. Εκείνη τη στιγμή εμπιστευόμουν όποιον μπορούσε να πάρει το μωρό μου μακριά από εμένα γιατί το κτήριο καιγόταν και υπήρχε παντού καπνός. Μόλις την πέταξα, σοκαρίστηκα, αλλά την έπιασαν» είπε αργότερα σε συνέντευξή της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved