«Με έσωσε ένας άγγελος»: Το όραμα που είδε μια 14χρονη ενώ βρισκόταν σε κώμα

Η 14χρονη Mercedes King, σώθηκε από βέβαιο θάνατο όπως η ίδια αναφέρει χάρη στον φύλακα άγγελό της.

«Με έσωσε ένας άγγελος»: Το όραμα που είδε μια 14χρονη ενώ βρισκόταν σε κώμα

Η Mercedes, διακομίστηκε εσπευσμένα στο στην παιδιατρική κλινική του Brisbane, Lady Cilento, με συμπτώματα γρίπης και όταν η κατάστασή της χειροτέρεψε ξαφνικά.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί διέγνωσαν ότι όντως έπασχε από γρίπη, αλλά ταυτόχρονα είχε πνευμονία και βακτηριακή μόλυνση, που της είχαν προκαλέσει σηψαιμία. Σε εξέλιξη βρισκόταν πολυοργανική ανεπάρκεια, καθώς τα όργανα της είχαν αρχίσει ένα-ένα να σταματούν να λειτουργούν. «Οι πνεύμονες της είχαν καταρρεύσει, οι νεφροί δεν λειτουργούσαν, οπότε χρειάστηκε να υποβληθεί σε αιμοκάθαρση, το ήπαρ βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση και η καρδιά της υπολειτουργούσε» ανεφέρε η μητέρα της σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «The Courier Mail».

Η μόνη επιλογή που είχαν οι γιατροί ήταν απλά να τη βάλουν σε κώμα ελπίζοντας σε ένα θαύμα, καθώς δεν μπορούσαν να διαβεβαιώσουν τους γονείς της αν θα επιβίωνε.

Και το θαύμα δεν άργησε να συμβεί. Λίγους μήνες μετά, το κορίτσι ανέκτησε την επαφή με το περιβάλλον της και μίλησε στους δικούς της για αυτό που έβλεπε, όλο αυτό το διάστημα που βρισκόταν σε κώμα.

«Το μόνο για το οποίο μιλούσε ήταν για έναν άγγελο, τον οποίο έβλεπε συνεχώς πάνω από το κρεβάτι της», αποκάλυψε η μητέρα της, Becky Seadon και συνέχισε, «Δεν είμαι καθόλου θρησκευόμενη, αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι επέμενε πως έβλεπε έναν άγγελο» πρόσθεσε συγκινημένη και ανακουφισμένη μιλώντας στην τοπική εφημερίδα».

Τώρα πια, το 14χρονο κορίτσι έχει πάρει εξιτήριο από την παιδιατρική κλινική αποδίδοντας το γεγονός ότι σώθηκε από βέβαιο θάνατο χάρη στον φύλακα άγγελό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved