Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο Κίμωνας παίζει στην αυλή φορώντας μπότες!

«Μπότες στoν καύσωνα #λογικό», σχολίασε με χιούμορ η ηθοποιός.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο Κίμωνας παίζει στην αυλή φορώντας μπότες!

Μπορεί από σήμερα το βράδυ να ξεκινά το φθινόπωρο καθώς στο βόρειο ημισφαίριο όπου βρίσκεται η χώρα μας θα συμβεί η φθινοπωρινή ισημερία, όμως ο καιρός παραμένει καλοκαιρινός.

Θα θυμάστε άλλωστε ότι πριν μερικές ημέρες οι θερμοκρασίες ήταν ιδιαίτερα υψηλές για την εποχή.

Φαίνεται ότι ο μικρός γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη, Κίμωνας, «συνδύασε» και τις δύο εποχές στο ντύσιμό του. Τι εννοούμε; Σε insta story που ανέβασε η μαμά του, ο μικρός παίζει στην αυλή, γυμνός από τη μέση και πάνω αλλά φορώντας τις γαλότσες του!

katerina papoutsaki gios

Δείχνει δε να μην τον ενοχλούν καθόλου στο παιχνίδι που είναι αφοσιωμένος. Πώς να μη σχολιάσει η μαμά του με χιούμορ « μπότες στον καύσωνα# λογικό».

Ο Κίμωνας είναι δυόμισι χρονών και ο μικρότερος γιος της ηθοποιού και του Δημήτρη Πιλαφά. Φέτος ξεκίνησε παιδικό με την μητέρα του να αναρτά αυτή τη φωτογραφία με την σχολική τσάντα στον ώμο και τη μάσκα στο πρόσωπο.


https://www.instagram.com/p/CTv9jzlIj7K/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Καλη σχολική χρόνια να έχουμε!!!!
Ευχομαι ολόψυχα να κυλήσουν όλα ομαλά και τα παιδάκια μας να συνεχίσουν τις ζωούλες τους χωρίς άλλους προβληματισμούς ,φόβους και δυσκολίες …
Με ανεμελιά ,υγεία και χαρές !!!!!!!
Πολλές και χαρές»

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε τον Κίμωνα όχι μόνο με τις μπότες του αλλά και σε άλλες στιγμές ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved