Δούκισσα Νομικού: Η κόρη της είχε γενέθλια και δημοσίευσε υπέροχες φώτο

H Αναστασία έγινε δύο ετών!

Δούκισσα Νομικού: Η κόρη της είχε γενέθλια και δημοσίευσε υπέροχες φώτο

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για την οικογένεια της Δούκισσας Νομικού. Η κόρη της, η Αναστασία είχε γενέθλια και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην τα γιορτάσουν.

Η γνωστή παρουσιάστρια από την προηγούμενη μας έδωσε μια γεύση – μέσω ανάρτησης στο Instagram- για το πάρτι που θα ακολουθούσε.

doukissa

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί στην κόρη της και δημόσια στέλνοντας τις πιο τρυφερές ευχές της.

«Χρόνια πολλά αγγελούδι μας ?
Το μωρό μας μεγάλωσε ??
Σε λατρεύουμε ❤️
#birthdaygirl #Anastasia #2yearsold #minime #xazomom», έγραψε η ευτυχισμένη μαμά, δημοσιεύοντας μάλιστα μια καταπληκτική φωτογραφία της Αναστασίας.

Το πάρτι της μικρής Αναστασίας

Το πάρτι της μικρής Αναστασίας είχε ως θέμα τον Μίκυ και τη Μίνι Μάους. Μια μικρή γεύση από το πάρτι της , πήραμε βλέποντας την υπέροχη τούρτα τους που ήταν με ζαχαρόπαστα. ‘Ενας υπέροχος κόκκινος φιόγκος δέσποζε στην κορυφή της τούρτας.

Εντυπωσιακό ήταν και το φόρεμα της Αναστασίας: ολόλευκο με επίσης έναν πορτοκαλοκόκκινο μεγάλο φιόγκο στην πλάτη.

H Μίνι είναι η αγαπημένη ηρωίδα κινουμένων σχεδίων εκατομμυρίων παιδιών ανά τον κόσμο και η γκάμα παιχνιδιών και αντικειμένων που μπορείτε να βρείτε είναι τεράστια. Εκτός από τις κλασσικές φιγούρες- κούκλες και κάθε είδους διακοσμητικά, η Minnie Mouse "διακοσμεί" παπούτσια, εντυπωσιακές παιδικές κουζίνες, παιδικές πολυθρόνες, κρεβατάκια, τσάντες, μπουρνούζια, και τοιχογραφίες.

Εδώ θα βρείτε αρκετές και πρωτότυπες ιδέες με τη Minnie Mouse που θα ενθουσιάσουν τις κόρες σας.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Δούκισσα Νομικού από τα γενέθλια της κόρης της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved