Η Britney Spears αποκαλύπτει γιατί έγινε μητέρα από τα 22 της!

Η star της pop έγινε μητέρα στα 22 της και  -όπως δηλώνει- δεν το μετάνιωσε ποτέ.

Η Britney Spears αποκαλύπτει γιατί έγινε μητέρα από τα 22 της!

Ήταν ένα σοκ για τους θαυμαστές της το 2004 όταν η Britney Spears παντρεύτηκε τον χορευτή Kevin Federline και έμεινε αμέσως έγκυος!

Η αλήθεια είναι πως το γεγονός οτι παντρεύτηκε μαζί του ενώ τον είχε γνωρίσει μόλις πριν από 3 μήνες, ήταν κάτι που σχολιάστηκε περισσότερο εκείνο τον καιρό από τα Media. Ήταν μόλις 22 ετών και στη συνέχεια θα γινόταν μια νεαρή μητέρα, καλωσορίζοντας τον πρώτο της γιο με τη Federline μόλις ένα χρόνο αργότερα το 2005.

Τον Sean διαδέχτηκε το 2006, ο Jayden με τη διάσημη μαμά τους να είναι πολύ νεαρή για να έχει δύο παιδιά - τουλάχιστον από τα πρότυπα πολλών ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου του δικού της.

Η 39χρονη σήμερα τραγουδίστρια είχε πει το 2004 στο περιοδικό People: «Μπορώ να δω τον εαυτό μου ως μητέρα. Το επόμενο έτος, δηλαδή στα 23 μου, Το θέλω τόσο πολύ». Στην τελευταία της δημοσίευση στο Instagram, η Spears μοιράστηκε μια φωτογραφία με τα παιδιά της στην πισίνα όταν ήταν μικρά. «Είχα τα μωρά μου πολύ μικρά ... σε όλες τις πισίνες που πήγαμε σε περιοδίες, όλα τα μωρά με αγαπούσαν γιατί τους έφερνα τα καλύτερα παιχνίδια. Είμαι πραγματικά μωρομάνα», έγραψε τη Britney.


https://www.instagram.com/p/CPWucoTgfBw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όμως η σχέση της με τα παιδιά της άλλαξε με την πάροδο των χρόνων. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Sean και ο Jayden, που είναι τώρα 15 και 14 ετών, περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους με τη πατέρα τους, καθώς εκείνος έχει την επιμέλειά τους. Το 2019, δόθηκε στον Federline το 70% της επιμέλεια των εφήβων, με τη Spears να έχει μόλις το 30%, και κατά συνέπεια την ίδια παραμονή χρόνου με τα παιδιά της.

Εν τω μεταξύ, δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια μιλά για τα παιδιά της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Sean και του Jayden όταν ήταν μικρά. Σε παλιότερη ανάρτησή της είχε γράψει συγκεκριμένα: «Ω πώς μεγάλωσαν ... Η Mamma σας αγαπά πολύ παιδιά πολύ !!!!».

Έχει μοιραστεί με τους fans της επίσης πολλές φωτογραφίες των γιων της, όπως εκείνες που είχαν τραβηχτεί στη Disneyland πριν από λίγα χρόνια. Η star τότε έγραφε: «Ούτως ή άλλως τα αγόρια μου είναι μεγαλύτερα τώρα».


https://www.instagram.com/p/B0xVn0VAXBZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Spears δημοσίευσε μια πρόσφατη φωτογραφία της με τον Sean και τον Jayden, στην οποία οι θαυμαστές της μπορούν να δουν ότι τα αγόρια είναι τώρα πολύ ψηλότερα από εκείνη.


https://www.instagram.com/p/CL5bqtzA56Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved