Ποιοι διάσημοι έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά (vid)

Ορισμένοι δεν περιορίστηκαν μόνο στα πέντε.

Ποιοι διάσημοι έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά (vid)

Ουκ ολίγα είναι τα ζευγάρια της showbiz που έχουν αποκτήσει πολλά παιδιά.

Είναι πολύτεκνοι απολαμβάνοντας την πολυμελή οικογένειά τους. Σε αρκετές περιπτώσεις τα παιδιά προέρχονται από δύο γάμους όμως πολλοί είναι οι stars του Χόλιγουντ που παραμένουν χρόνια παντρεμένοι με την ίδια γυναίκα και τα πέντε παιδιά τους.

Chuck Norris

Πρώτος στη λίστα των celebrities με πέντε παιδιά είναι ο Chuck Norris. Ο 80χρονος σήμερα ηθοποιός απέκτησε δύο παιδιά με την Dianne Kay, ένα τρίτο από σχέση που είχε κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Kay, και δίδυμα από τον δεύτερο γάμο του.

Bruce Willis

Ένας άλλος διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ που μπορεί να καυχηθεί για τις πέντε κόρες του είναι ο πέντε παιδιά είναι ο Bruce Willis. Τις τρεις πρώτες τις απέκτησε κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Demi Moore και τις άλλες δύο από το δεύτερο γάμο του με την Emma Heming.

Paul McCartney

O μουσικός καλλιτέχνης Paul McCartney είχε πολλές σχέσεις στη ζωή του. Παρ 'όλα αυτά, τα 5 παιδιά που έχει είναι από δύο γυναίκες. Τα πρώτα τέσσερα παιδιά τα απέκτησε με την πρώτη του σύζυγο Linda Eastman. Το ζευγάρι ήταν μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι τον θάνατο της Eastman από καρκίνο του μαστού. Τέσσερα χρόνια αργότερα, ξαναπαντρεύτηκε και έγινε πατέρας του πέμπτου παιδιού του σε ηλικία 61 ετών.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ποιοι άλλοι διάσημοι έχουν πολλά παιδιά:






Kεντρική φώτο: Ιnstagram@tallulah

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved