Διάσημοι Έλληνες μπαμπάδες αποδεικνύουν ότι δεν είναι babysitters (pics)

Διάσημοι Έλληνες μπαμπάδες που αποδεικνύουν ότι οι μπαμπάδες δεν είναι νταντάδες - είναι γονείς!

Διάσημοι Έλληνες μπαμπάδες αποδεικνύουν ότι δεν είναι babysitters (pics)

Για πολλούς άνδρες, οι πατρότητα είναι μια καθοριστική στιγμή στη ζωή τους. Την κάνουν αποστολή και θέλουν να γίνουν όσο καλύτεροι μπορούν για να προστατέψουν, για να φροντίσουν και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Σήμερα, οι μπαμπάδες περνούν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους απ' ό,τι οι μπαμπάδες των προηγούμενων ετών και γι' αυτό και μόνο οι γυναίκες θα πρέπει να σταματήσουν να λένε ότι οι μπαμπάδες απλά τις βοηθούν ή απλά κάνουν τη «νταντά» όταν αυτές λείπουν. Είναι μπαμπάδες, είναι γονείς και έχουν τον ίδιο ρόλο με τη μαμά.

Εμείς ξεχωρίσαμε τους αγαπημένους μας Έλληνες που αποδεικνύουν ότι οι μπαμπάδες μπορούν να κάνουν πολλά διασκεδαστικά πράγματα με τα παιδιά τους και να δημιουργήσουν αναμνήσεις ασκώντας παράλληλα θετική επίδραση στη συναισθηματική ανάπτυξή τους.

Γιώργος Χρανιώτης


https://www.instagram.com/p/CC0g244Hpum/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης είναι ένας εκπληκτικός μπαμπάς για τον γιο του.

Μετά τη γέννηση του μικρούλη, ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχεδόν καθημερινά δείχνει στιγμές τις πατρότητας μεταξύ των οποίων πώς βοηθά τη σύζυγό του, πώς φροντίζει το μωρό και πώς πραγματικά θα έπρεπε να είναι οι σημερινοί μπαμπάδες.

Και όπως εύστοχα σχολίασε σε πρόσφατη ανάρτηση «Πρωτίστως το παιδί δεν πρέπει να μπερδεύεται, πρέπει ξεκάθαρα να γνωρίζει ποιος είναι ο μπαμπάς και ποια η μαμά. Συμφωνούμε σ αυτό??? #mama #mom #mather #mother #weirdmother».

Σάκης Ρουβάς


https://www.instagram.com/p/CBs2iOqB8IZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο γνωστός τραγουδιστής, σύζυγος της Κάτιας Ζυγούλη και πατέρας τεσσάρων παιδιών είναι ένας δοτικός μπαμπάς. Ο ίδιος πρόσφατα έγραψε κάτω από μια φωτογραφία που τον έδειχνε να κρατά στην αγκαλιά του και τα τέσσερα παιδιά του, «Το πιο γλυκό ‘βάρος‘ που θα σηκώσεις ποτέ, είναι αυτό της πατρότητας, όσες επαναλήψεις κι αν χρειαστεί να κάνεις. Βάζεις τις ανάγκες τους και τα θέλω τους πάνω απ´ τα δικά σου, γίνεσαι το στήριγμά τους, η πιο ζεστή αγκαλιά τους και τα αγαπάς περισσότερο απ´ τον ίδιο σου τον εαυτό. Γιατί όλη σου η ζωή, είναι αυτά!».

Ποιοι άλλοι όμως είναι οι μπαμπάδες της Ελληνικής Showbiz που δείχνουν ότι η πατρότητα είναι πολλά παραπάνω από αυτά που φαντάζεται κανείς και δείχνουν ότι μπορούν να προσφέρουν σε ένα παιδί όσα και οι μαμάδες.

Swipe up για να τους δείτε:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved