Δέκα διάσημοι μπαμπάδες που απέκτησαν παιδί σε μεγάλη ηλικία (vid)

Έγιναν μπαμπάδες μετά τα 55 και σε αρκετές περιπτώσεις μετά τα 60!

Δέκα διάσημοι μπαμπάδες που απέκτησαν παιδί σε μεγάλη ηλικία (vid)

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα ζευγάρια γίνονται γονείς σε σχετικά ώριμη ηλικία.

Κι αν για την γυναίκα μια εγκυμοσύνη φαντάζει απαγορευτική μετά τα 50, για τον άντρα δεν υπάρχουν τέτοιοι περιορισμοί.

Ουκ ολίγοι διάσημοι απέκτησαν παιδί σε ηλικία που άλλοι συνομήλικοί τους είχαν εγγόνια ( χωρίς βέβαια να αποκλείει το ένα το άλλο).

Ο γάμος με κατά πολύ νεώτερες συζύγους ξύπνησαν το πατρικό τους ένστικτο και έγιναν για πρώτη ή για πολλοστή φορά μπαμπάδες.Τα παραδείγματα πολλά και στην πλειοψηφία τους γνωστά.

Ο Robert DeNiro ήταν 68 χρονών το 2011 όταν η δεύτερη σύζυγός του Grace Hightower γέννησε την κόρη τους Helen Grace με εξωσωματική.

Για πρώτη φορά μπαμπάς έγινε ο Steve Martin το 2013 σε ηλικία 67 ετών. Ο ηθοποιός παντρεύτηκε την Anne Stringfield, πρώην δημοσιογράφο του περιοδικού New Yorker το 2007. Επί οκτώ χρόνια υπήρξε παντρεμένος με την Βρετανίδα ηθοποιό Victoria Tennant με την οποία χώρισε το 1994.

Ο Clint Eastwood, πέρα από ταλαντούχος σκηνοθέτης και ηθοποιός απέδειξε ότι αγαπάει τη ζωή. Στα 66 του έγινε για 7η φορά πατέρας, όταν η δεύτερη συζυγός του, Dina Ruiz γέννησε την κόρη τους Morgan, το 1996.

Και φυσικά οι παραπάνω δεν είναι οι μοναδικοί. Τη λίστα απαρτίζουν οι Charlie Chaplin, Pablo Picasso, Larry King, Michael Douglas και αρκετοί ακόμα.

Δείτε τους όλους στο βίντεο που ακολουθεί.






Κεντρική φώτο: You Tube
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved